A mâncat timp de o SĂPTĂMÂNĂ numai pizza şi dulciuri. Iată ce efect a avut această DIETĂ

Deşi nu este o dietă propriu-zisă, poţi încerca şi tu acest plan inedit. Iată ce se întâmplă atunci când mănânci la fel ca "Fetele Gilmore" preţ de o săptămână întreagă. Meniul include mâncare chinezească pe care o iei la pachet sau o comanzi acasă, pizza cu pepperoni şi munţi întregi de clătite.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 12:22
A mâncat timp de o SĂPTĂMÂNĂ numai pizza şi dulciuri. Iată ce efect a avut această DIETĂ

Chiar dacă nu ştii serialul „Fetele Gilmore” prea bine, află mai multe din acest material şi citeşte în ce constă dieta fetelor Rory şi Lorelai.

Duo-ul mamă-fiică nu mânca deloc „curat” şi nu avea o dietă limitată din punct de vedere al caloriilor. În loc de o alimentaţie sănătoasă, mama şi fiica din celebrul serial „Gilmore Girls” se îmbuibau cu brioşe, ciocolată şi pizza.

Editorii publicaţiei HuffPost au calculat în trecut că Lorelai şi Rory consumau, în mare, 3970 de calorii în fiecare zi (fiecare dintre cele două femei), aproape de două ori mai mult decât numărul de calorii recomandat, în medie, pentru o femeie.

Însă cum ar arăta în realitate dieta fetelor Gilmore?

Lauren Valenti, web editor asociat care lucrează la revista Marie Claire (şi totodată fan al serialului „Gilmore Girls”), a decis să afle ce se poate întâmpla cu silueta ei dacă încearcă dieta fetelor Gilmore.

Citeşte şi  Dieta cu chefir: slăbeşti 5 kg într-o săptămână

Lauren Valenti a creat şi apoi a încercat „Dieta fetelor Gilmore”, o călătorie prin lumea preparatelor delicioase, alături de cafea, pui prăjit, tarte şi alte alimente pline de calorii.

Lauren Valenti a declarat pentru HuffPost că ideea i-a venit în ianuarie – cu alte cuvinte, „sezonul rezoluţiilor” – atunci când atât de mulţi oameni fac planuri pentru a ţine dietă, pentru a slăbi şi pentru a reduce cantitatea de alimente de tip junk food pe care le consumă.

Tânăra a spus că ea întotdeauna a admirat atitudinea personajelor Lorelai şi Rory în ceea ce priveşte mâncarea: fetele Gilmore mâncau ceea ce voiau şi nu îşi cereau scuze pentru dieta lor nesănătoasă.

Şi, în mod surprinzător, după o săptămână de combinaţii şi tot felul de bombe calorice precum cele de mai sus, Lauren Valenti a declarat că a avut o scădere în greutate NEAŞTEPTATĂ!

Citeşte mai mult pe feminis.ro.