Doliu în România. Întreaga comunitate îl plânge. Lasă în urmă 9 orfani

Moartea poștașului Viorel Berghiu, din comuna Corni-Albești, jduețul Vaslui, a întristat întreaga comunitate. Un om de o bunătate rar întâlnită, care și-a crescut cu greu cei nouă copii, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare.

04 iun. 2019, 10:49

Poștașul Viorel Berghiu a fost foarte iubit de toți oamenii care îl cunoșteau, dar mai ales de familia lui mare, care știa cât de mult s-a chinuit sărmanul ca să-și crească cei 9 copii doar cu leafa lui de poștaș, scrie vremeanoua.ro.

Citeşte şi Oana Lis, MESAJ DUREROS pe Instagram. Soţia lui Viorel Lis a apelat la un citat din Mihail Sadoveanu

„Marea sa pasiune au fost cei nouă copii, trei fete și sase băieti, pe care i-a crescut cu iubire, cu întelegere și cu mult devotament. Nouă suflete care au ajuns acum oameni în toată firea, cu familii și care au acum proprii copii. Cu toții îsi plâng tatăl, alături de mama lor, Mariana, care îsi va conduce, joi, soțul, tatăl și bunicul familiei pe ultimul drum”, relatează vremeanoua.ro.

Și colegii lui poștașului deplâng moartea lui și spun că nu-l vor uita niciodată.

„Ne doare sufletul, îl plângem pe colegul nostru Viorel, suntem alături de familie. Cred cã nu va trece zi să nu se amintim de bunătatea sa”, a spus liderul sindicatului postașilor vasluieni, Geta Turbatu.

Ani de zile, Viorel Berghiu a făcut naveta între Corni si Crasna, zece kilometri pe zi, indiferent de vreme, fãcându-si datoria față de oameni. De aceea, toată lumea din comuna Albești, dar și colegii din Poșta Română îl iubeau atât de mult pe acest om blând.