A plecat din cauza sărăciei la muncă în Italia, dar a murit la 25 de ani după un teribil accident

Un tânăr muncitor român, în vârstă de numai 25 de ani, a fost găsit strivit în dimineața zilei de marți, 22 august 2023, între coșul unui excavator și un zid de piatră.

22 aug. 2023, 22:16
A plecat din cauza sărăciei la muncă în Italia, dar a murit la 25 de ani după un teribil accident

Tânăr muncitor român, mort în Italia la numai 25 de ani. Tragedia s-a petrecut într-un șantier situat între localitățile Viagrande și Aci Sant’Antonio, provincia italiană Catania din Sicilia, conform informațiilor furnizate de MeridioNews. Imediat după primirea apelului către numărul unic de urgențe, la fața locului au intervenit carabinierii din Acireale, echipajul de pompieri și serviciul medical de urgență.

Gheorghe, românul care a ajuns să trăiască sub un pod în Italia, după ce a fost părăsit de soție: „Toți vorbesc, dar nimeni nu mă ajută”

Din nefericire însă, în ciuda eforturilor depuse, viața muncitorului român nu a putut fi salvată. Circumstanțele exacte ale dramaticului eveniment rămân încă neclare și urmează să fie stabilite cu exactitate de oamenii legii, dar primele investigații indică faptul că ar fi vorba de un accident la locul de muncă.

Citește și: Bonus în bani pentru românii care lucrează în Italia. Și angajații sezonieri pot beneficia de această primă

Potrivit martorilor de la fața locului, tânărul de 25 de ani ar fi fost singurul care manevra utilajul mecanic la momentul incidentului.

În contextul investigației, magistratul de serviciu și medicul legist s-au deplasat la locul tragediei. Departamentul științific al carabinierilor a fost, de asemenea, mobilizat pentru a contribui la elucidarea circumstanțelor accidentului.

Un turist român din Italia, de 35 de ani, și-a pierdut viața pe plajă, în fața familiei. I s-a făcut brusc rău

Un turist român a murit pe plaja din Rimini, în timp ce se afla cu familia la plajă.

Românul de 35 de ani s-a prăbușit  în fața soției și a copiilor. O adevărată tragedie a avut loc în dimineața zilei de marți pe plaja din Rimini, acolo unde și-a pierdut viața un turist român, relatează presa italiană.

Drama a avut loc în jurul orei 10:00. Bărbatul de naționalitate română, care a sosit luni la Rimini cu familia pentru a-și petrece vacanța, se afla pe un șezlong de pe plaja Rivazzurra. Din primele informații din cadrul anchetei, soția plecase pentru o clipă să bea o cafea. Soțul ei se simțea deja rău și și-a pierdut cunoștința.

În ciuda alarmei și a primelor manevre de salvare, până la sosirea cadrelor de urgență, tânărul de 35 de ani nu și-a mai revenit. Eforturile au fost zadarnice și după sosirea cadrelor medicale, în ciuda tuturor eforturilor salvatorilor, inima românului nu a mai început să bată.

În cele din urmă, paramedicii au fost nevoiți să renunțe și nu au putut face decât să constate decesul. Pe plajă, pentru ancheta morții a intervenit Autoritatea Portuară care va face lumină în acest caz, conform publicației Rimini Today.