A prezis Leonardo Da Vinci sfârşitul lumii printr-un mesaj ascuns în celebra pictură „Cina cea de Taină”? Ce spun specialiştii

Leonardo Da Vinci ar fi prezis cu exactitate sfârşitul lumii printr-un mesaj ascuns în "Cina cea de Taină". Specialiştii au descoperit indiciile.

19 mai 2023, 13:23
A prezis Leonardo Da Vinci sfârşitul lumii printr-un mesaj ascuns în celebra pictură „Cina cea de Taină”? Ce spun specialiştii

Sabrina Sforza Galitzia este cercetătoarea care a spus că indiciile se găsesc în pictura „Cina cea de Taină” a lui Da Vinci. Fereastra centrală, sub formă de jumătate de lună, situată deasupra picturii lui Hristos cu discipolii săi înainte de crucificare conține un puzzle ”matematic și astrologic” pe care ea l-a descifrat.

Citeşte şi Încălzirea globală, un fenomen tot mai grav. Expert climatolog, avertisment îngrijorător: „Echilibrul a fost deja dat peste cap. Avem probleme cu valurile de căldură, cu secetele”

Galizia susține că Leonardo Da Vinci a prevăzut sfârșitul lumii care se va concretiza într-un ”potop universal” și care va începe la 21 martie 4006 și se va încheia la 1 noiembrie, în același an, informează  IFL Science.

Cercetătoarea Sforza Galitzia a spus că lucrează la o continuare a cercetării  prin care speră să explice ”codul” ascuns al lui Da Vinci, implicând semnele zodiacului și utilizarea de către acesta a celor 24 de litere ale alfabetului latin pentru a reprezenta cele 24 de ore ale zilei.

Citeşte şi Pachete turistice de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia. Cât costă două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele

Leonardo Da Vinci a arătat o atracție pentru evenimentele apocaliptice, desenând mai multe scene cataclismice într-o serie cunoscută sub numele de Visions of the End of the World.