Accident cumplit cu trei maşini, în Cluj. Doi oameni au murit pe loc VIDEO

Un accident cumplit a avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Cluj. Trei maşini au fost implicate. Din păcate, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi un bărbat de 59 de ani au murit pe loc.

16 sept. 2021, 10:28
Accident cumplit cu trei maşini, în Cluj. Doi oameni au murit pe loc VIDEO

Accident cumplit în Cluj, Doi bărbaţi, de 21 şi 59 de ani, au decedat, joi, în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, petrecut în localitatea Căpuşu Mare din judeţul Cluj.

Accident cumplit în Cluj. Doi oameni au murit

„Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpuşu Mare, care se deplasa în direcţia municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care îl preceda, iar ulterior autoturismul acestuia a pătruns pe sensul opus de mers, unde a avut loc un impact cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău. În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-i resusciteze pe cei doi bărbaţi timp de o oră.

„Pompierii au acţionat de urgenţă cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime şi pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vitale pentru aceştia”, au anunţat reprezentanţii ISU Cluj.

Citeşte şi Accident grav în Neamţ. O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în curtea unei case

Accident cu şapte victime în Caransebeş

Un alt accident grav a avut loc miercuri seara, la ieșirea din municipiul Caransebeș spre Reșița pe DN58, la intersecția dintre străzile Vârșețului cu Nicolae Bălcescu. Şapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre două maşini conduse de două femei în vârstă de 29 de ani.

Mai exact, două victime din autovehiculul care circula din direcția Centru și alte cinci persoane din celălalt autovehicul, toate fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că cele două şoferiţe nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident cu patru tiruri şi un autoturism în Olt. Trei persoane au ajuns la spital