Accident grav în Suceava. Un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un TIR

Un accident grav a avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Suceava. Cinci persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un TIR. Din cauza accidentului traficul a fost afectat.

01 sept. 2021, 08:24
Accident grav în Suceava. Un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un TIR
Accident grav în Suceava

Accident grav în Suceava. Un microbuz  plin cu pasageri a fost implicat. Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului.

Accident grav în Suceava. Un microbuz a fost implicat

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei din județul Suceava. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui microbuz de transport persoane 8+1, cu cetățeni moldoveni, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu un TIR.

În urma impactului, cinci persoane din microbuz au fost rănite. Două dintre ele au rămas încarcerate. Medicii sosiţi la faţa locului au acordat primele îngrijiri victimelor.

Din cauza accidentului, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Un alt accident s-a petrecut şi într-o localitate din judeţul Vaslui. O mașină a fost mistuită de flăcări, după ce a fost lovită în spate de un alt autoturism, iar apoi s-a izbit violent de un copac, de pe marginea drumului.

Din fericire, nu au fost victime în urma incidentului.

Citeşte şi Accident cu cinci victime în judeţul Olt. Traficul se desfăşoară pe un singur sens

Două studente au murit în accident pe Autostrada Soarelui. Elena, una dintre victime, avea 22 de ani și lucra ca instructor de înot

Două studente care veneau dintr-o tabără și-au pierdut viața, luni seara, pe Autostrada Soarelui. Elena, în vârstă de 22 de ani, și prietena ei au murit pe loc, fără nicio șansă de a fi salvate. La bordul mașinii se aflau două femei care au scăpat cu viață.

Tinerele veneau dintr-o tabără din Bulgaria, unde au mers pentru a face voluntariat. Potrivit primelor detalii date de anchetatori, Elena s-ar fi aflat la volanului autoturismului.

Elena abia absolvise Facultatea de Inginerie Medicală. Era fiica unei profesoare de educație fizică și sport din Târgoviște. Și ea era pasionată de sport, astfel că lucra deja ca instructor de înot și lucra de cea care i-a dat viață.

Mașina în care se aflau studentele a intrat într-un parapet și apoi a fost lovit de alte două autoturisme, conform anchetatorilor. Colegii fetelor sunt șocați și unii au spus despre Elena că era genul de fată care reușea să binedispună mereu pe toată lumea.

„Reușea să ne binedispună, tot timpul responsabilă, cu atenţie deosebită faţă de cei mici. Nu putem să credem că a fost posibil aşa ceva.”, a transmis Luiza Brașov, una dintre colegele Elenei.

Oamenii legii au demarat o anchetă și vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

Citeşte şi Vica Blochina, accident rutier după ce a leșinat la volan! Cum se simte fosta amantă a lui Victor Piţurcă