Microbuz cu 16 pasageri, implicat într-un accident rutier. Mai multe persoane au fost rănite

Un accident grav s-a produs, vineri, în localitatea Jucu de Sus din județul Cluj, în urma impactului dintre un microbuz cu pasageri și un tractor. Două persoane au fost rănite. 

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 07:07

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 9.00, pe drumul de acces către parcul industrial din Jucu Herghelieun.

Citește și: Dosar penal după ce angajaţii unui restaurant din centrul Clujului au fost prinşi în flagrant când serveau clienţi, în local

La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descacerare, un echipaj SMURD, unul SAJ și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

Accidentul s-a produs între un microbuz și un ansamblu de vehicule, tractor cu remorcă, avariate, iar șoferul microbuzului se afla încarcerat în interioul acestuia.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru descarcerarea șoferului microbuzului, extragerea și predarea acestuia echipajului medical pentru a fi transportat la spital.

Bărbatul, de circa 50 de ani era conștient și nu prezenta leziuni grave. Șoferul tractorului a fost consultat și transportat la spital de către echipajul SAJ. Bărbatul, de circa 40 de ani, era conștient și cooperant. Pasagerii erau ieșiți din microbuz și nu au necesitat îngrijiri medicale.