Patru oameni au murit după ce trei mașini marca Porsche s-au izbit violent. Autoturismele s-au făcut zob

Accident teribil în Germania. Trei autoturisme marca Porsche înmatriculate în Olanda s-au izbit violent pe autostrada din Koln. În urma impactului, patru persoane și-au pierdut viața.

27 mart. 2023, 18:02
Patru oameni au murit după ce trei mașini marca Porsche s-au izbit violent. Autoturismele s-au făcut zob
Accident teribil în Germania. Patru oameni au murit după ce trei mașini Porsche s-au izbit violent. Autoturismele s-au făcut zob

Patru oameni au murit după ce trei mașini marca Porsche s-au izbit violent. La volanul celor trei bolizi se aflau mai mulți cetățeni olandezi, care se deplasau pe autostradă în direcția Koln.

Citește și Povestea impresionantă a lui Florin, băimăreanul rămas fără mâini după un accident de muncă. ”Îmi doresc să-mi strâng băiatul în brațe”

Patru oameni au murit după ce trei mașini marca Porsche s-au izbit violent

Potrivit autorităților germane, în jurul orei 10:45, când au intrat în landul Renania de Nord-Westfalia, unul dintre șoferi a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor.

„A fost inițial un singur accident, care probabil s-a produs din cauza ploii torențiale și neadaptării vitezei la condițiile de drum”, a declarat un agent de poliție pentru Bild.

Inițial, șoferul și pasagerul mașinii ieșite de pe șosea au scăpat teferi din accident. Însă, la un moment dat, șoferul unui alt Porsche a oprit să îi ajute și cei trei au rămas pe breteaua de pe marginea drumului, moment în care a avut loc tragedia.

„În acel moment, un olandez în vârstă de 56 de ani care conducea un Porsche 911 în aceeași direcție a pierdut controlul mașinii în acea zonă. Mașina i-a lovit pe cei trei bărbați aflați pe marginea drumului, provocându-le răni fatale, iar apoi s-a lovit de parapet, șoferul murind și el în urma impactului. Pasagerul din mașină a fost rănit ușor”, a mai transmis poliția germană.

Purtătorul de cuvânt al poliției germane a declarat că olandezii erau împreună într-un grup și că nu există dovezi că ar fi avut loc vreo cursă ilegală de mașini.

Mai mult, acesta a subliniat că oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele accidentului.

Citește și Care e cauza accidentului feroviar din Galați. Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de distrugere sau semnalizare falsă, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă