Adela Popescu nu vrea să mai audă de București! Actrița a pus mâna pe lopată și a început construcția unei case în satul natal. ”Dacă o făceam în apropiere am fi mers într-un loc steril”

Adela Popescu s-a săturat de haosul din București și traiul între betoane și a început construcția unei case în satul natal. Actrița și soțul său, Radu Vâlcan, au luat această decizie pentru că își doresc cei trei băieți ai lor să aibă un loc, unde să se poată bucura de viața la țară, dar și de natură.

03 nov. 2023, 13:05
Adela Popescu nu vrea să mai audă de București! Actrița a pus mâna pe lopată și a început construcția unei case în satul natal. ”Dacă o făceam în apropiere am fi mers într-un loc steril”
Adela Popescu nu vrea să mai audă de București! Actrița a pus mâna pe lopată și a început construcția unei case în satul natal.

Adela Popescu nu vrea să mai audă de București! Adela Popescu este foarte atașată de locurile natale. Actrița s-a născut și crescut în Șușani, o localitate din județul Vâlcea, plină de obiceiuri și tradiții.

Citește și Trucul folosit de Adela Popescu pentru a scăpa de amenzi. Ce face artista atunci când este oprită de Poliția Rutieră

Adela Popescu nu vrea să mai audă de București!

Adela Popescu și Radu Vâlcan merg adesea în satul în care acum locuiesc părinții actriței, iar pentru a se bucura atât ei cât și copiii lor de natură și viața la țară cele două vedete au decis să își construiască o casă.

Recent, aceștia și-au achiziționat un teren și au început să pună bazele fundației căsuței unde își vor petrece vacanțele cu cei trei  băieți, Alexandru, Andrei și Adrian.

Mulțumită de faptul că visul lor începe să prindă contur, Adela Popescu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care apar cei trei băieți ai săi și a dezvăluit motivul pentru care a decis să construiască casa la Vâlcea și nu undeva în jurul Capitalei.

„De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc “steril”, impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu “viață” în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește și Adela Popescu vrea să slăbească. Vedeta a găsit soluția pentru a da jos 3 kilograme: „Mi-e rușine să mai mănânc”