Adele trece prin momente de cumpănă! Artista se confruntă cu o boală gravă care îi afectează capacitatea de a merge

Adele trece prin momente de cumpănă după medicii i-au pus un diagnostic crunt. Artista suferă de o afecțiune foarte gravă care îi afectează capacitatea de a merge.

03 ian. 2023, 18:25
Adele trece prin momente de cumpănă! Artista se confruntă cu o boală gravă care îi afectează capacitatea de a merge
Adele trece prin momente de cumpănă!

Adele trece prin momente de cumpănă! Recent, artista le-a dezvăluit fanilor săi diagnosticul crunt pe care l-a primit din partea medicilor, după ce în timpul unuia dintre spectacolele sale din Las Vegas a fost văzută șchiopătând pe scenă.

Citește și Adele a slăbit 45 de kilograme în doar 3 săptămâni. Cum se ține dieta SirtFood care i-a adus rezultatele – minune

Adele trece prin momente de cumpănă!

Chiar în timpul spectacolului artista le-a mărturisit fanilor că suferă de o sciatică foarte gravă care îi afectează capacitatea de a merge.

„Trebuie să mă plimb în aceste zile, deoarece am o sciatică foarte gravă”, a declarat ea în timp ce se deplasa dintr-o parte în alta a scenei, transmite Cosmopolitan.

Sciatica este o afecțiune „în care nervul sciatic, care merge din partea inferioară a spatelui până la picioare, este iritat sau comprimat”, potrivit NHS.

Nu este pentru prima dată când Adele face dezvăluiri despre durerile sale de spate cu care se confruntă de foarte mulți ani.

„Am avut dureri de spate timp de jumătate din viață, într-adevăr. Se acutizează, în mod normal din cauza stresului sau a unei poziții greșite”, a declarat Adele pentru The Face anul trecut.

Atunci cântăreața a explicat că i-a alunecat mai multe discuri la spate.

„Mi-a alunecat primul disc când aveam 15 ani din cauza strănutului. Eram în pat și am strănutat, iar cel de-al cincilea a zburat. În ianuarie, mi-a alunecat cel de-al șaselea, L6. Și apoi, unde am avut cezariană. Dar acolo unde mi-am întărit burta, jos, în partea de jos, ceea ce nu am avut niciodată înainte, spatele nu mai joacă la fel de mult”, a spus Adele.

Adele a slăbit 45 de kilograme în doar 3 săptămâni

Adele e una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Melodiile ei sunt în top, a câștigat numeroase premii Grammy, iar acum câteva săptămâni a obținut alte noi premii la Brit Awards, inclusiv titlul de „Artistul Anului”.

Până la cei 33 de ani ai săi, Adele a reușit să devină cunoscută în întreaga lume și să compună melodii de top. Are concerte prin toată lumea, vocea ei e inconfundabilă, iar fanii ei ar plăti oricât să o asculte live.

Deși are tot succesul pe care și l-ar putea dori cineva, Adela a trecut și prin perioade grele. S-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, până când a decis să apeleze la o dietă care i-a schimbat viața. Cântăreața a slăbit cu dieta SirtFood 45 de kilograme și doar trei săptămâni.

Dieta SirtFood a fost gândită de medicii nutriționiști britanici Aidan Gogging şi Glen Matten. E o dietă bazată pe consumul unor alimente ce activează anumite proteine din organism, denumite sirtuine. Rolul lor ste de a regla fluxul biologic al organismului, de a controla funcţionarea anumitor gene, de a asigura buna funcţionare a metabolismului şi de a proteja celulele.

Citește și Șansă la viață pentru make-up artistul jurnaliștilor! Apelul disperat al cunoscuților, după ce Vali, mamă a doi copii, a fost diagnosticată cu o boală gravă