Adrian Corduneanu, declaraţii la sediul IPJ Iaşi: „Alina Filip a fost amanta mea, este obsedată de mine”

Adrian Corduneanu a dat declaraţii la sediul IPJ Iaşi. Interlopul, împreună cu mai multe persoane, protestează împotriva Alinei Filip, soţia lui Petronel Corduneanu.

27 sept. 2021, 12:07
Adrian Corduneanu, declaraţii la sediul IPJ Iaşi: „Alina Filip a fost amanta mea, este obsedată de mine”
Adrian Corduneanu declaraţii la sediul IPJ Iaşi

Adrian Corduneanu, declaraţii la sediul IPJ Iaşi. Acesta susţine că soţia unuia dintre frați ar fi obţinut în mod ilegal mai multe case. Acesta este însoţit de mai multe persoane.

Adrian Corduneanu, declaraţii la sediul IPJ Iaşi

I-a luat casa la femeie. Ea semnează, ea vinde, ea tot. Vorbiţi cu oamenii că ştiu cine şi ce a făcut Alina Filip. Am fost la puşcărie, nu am ştiut de combinaţiile lor. Oamenii dacă au ceva de zis împotriva mea, să zică şi să reclame la poliţie şi mă ia. Spuneţi adevărul!

Casele sunt ale Alinei Filip. Zilnic mă abuzează, mă hărţuieşte. Alina Filip care este cu fratemiu, a fost amanta mea, ea este obsedată de mine. Cred că mă iubeşte şi acum. Eu sunt cu soţia mea care este mai frumoasă decât ea, vrea să mă despartă.

Vrea să îl bage pe Petronel la puşcărie. Ea vrea să ajung cu fratemiu să mă omor, dar nu se va întâmpla. Eu am venit la poliţie să spun adevărul şi Poliţia să facă dreptate. Ea a profitat că eu nu vorbesc cu fratemiu și i-a amenințat că vine cu mine. Le-a luat casele, i-a aruncat în drum” a spus Adrian Corduneanu, pentru Bzi.ro.

După ce a vorbit Adrian Corduneanu, a fost rândul celor care susțin că au fost înșelați de Alina Filip, soția lui Petronel Corduneanu.

Citeşte şi: Scandal în familia Corduneanu. Motivul pentru care Adrian „Beleaua” şi fratele său sunt la cuţite

Unul dintre aceștia susțin că Alina Filim i-a omorât mama pentru a pune mâna pe casă: „Mi-a luat casa și mi-a dat un amărât de apartament. Mi-a omorât mama. Pe 18 a semnat actele și pe 19 a murit. L-a învățat pe fratele meu să îi pună acid în aerotermă. Fratele meu este bolnav și pe el l-a prostit. Mama era în comă și i-a luat mâna să semneze”, a spus unul dintre vătămați.

Acum doi ani a venit doamna Alina și m-a întrebat dacă vindem casa. I-am zis să îmi deie casă și să ii dau casă. Și-a luat angajamentul până au făcut actele, apoi s-a dat cu… înapoi. Nu ne-a mai dat locuri, am rămas de capul meu. Mă trezesc cu poliția la casă. Acum stăm în Podu Roș în chirie„, a mai explicat un altul.