Adrian Năstase a dezvăluit cum se menține în formă la 71 de ani: „Fac o palincă absolut remarcabilă”

Adrian Năstase a dezvăluit câteva dintre activitățile care îl ajută să fie în formă la vârsta de 71 de ani. Fostul premier a recunoscut că se pricepe la făcut pălincă, băutură pe care o oferă prietenilor cadou.

25 nov. 2021, 22:12
Adrian Năstase a dezvăluit cum se menține în formă la 71 de ani: „Fac o palincă absolut remarcabilă”

Adrian Năstase a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit despre câteva dintre activitățile sale preferate.

Fostul premier își petrece o bună parte a timpului la Cornu, unde are o casă de vacanță cu grădină, fapt ce îi permite să producă palincă, băutură pe care o depozitează în sticle speciale, pe care le oferă în dar prietenilor.

Adrian Năstase a reacționat după ce Nuțu Cămătaru a dezvăluit că ar fi avut o discuție în penitenciar: ‘Nu îmi aduc aminte”

„Am putut să produc o pălincă absolut remarcabilă. Eu beau cu măsură, mai am încă resurse. Mă bucur să le ofer prietenilor, am făcut niște sticle speciale, pe care am scris ‘Cornu’ și inițialele mele. Se pun merele sau prunele în budane și ele fermentează, apoi când se formează podul deasupra, este momentul să pregătești țuica. Vin nu fac, nu e zonă potrivită pentru asta, fiind la o altitudine de 600 de metri”, a explicat fostul președinte al Partidului Social Democrat (PSD).

Adrian Năstase a mai menționat că ceea ce îi permite să-și mențină tonusul este stilul de viață sănătos, care include cultivarea legumelor și mișcarea în aer liber.

Adrian Năstase explică de ce este greşită expresia „Năstase patru case”: „Am stat în mai multe case decât Iohannis”

„Noi continuăm ciclul ăsta, de a gospodări, pentru că eu cred că este ceea ce m-a făcut să rămân cumva vital și la 71 de ani. Faptul că ne ocupăm de roșii, de gogoșari, de legume și toată munca asta în aer liber, alergând, mergând dintr-o parte într-alta, căutând, asta ne menține totuși un anumit ritm de viață”, a povestit fostul premier la podcast.