Află cum să te protejezi de energiile negative

Publicat: Luni, 08 Iunie 2015 14:04 // Actualizat: Luni, 08 Iunie 2015 14:04 // Sursa: romaniatv.net

Chiar dacă vrei sau nu să crezi, eşti influenţată de energia negativă a celor din jur, iar dacă eşti o fire sensibilă şi empatizezi cu uşurinţă, in momentul în care intri în contact cu foarte multă lume, devii şi mai expusă unei astfel de influenţe. Ce poţi face în acest caz?

Lumina atrage energie pozitivă, în timp ce întunericul încurajează influenţa energiei negative. Iată cum te poţi apăra de atacurile energetice:

1. NU HRĂNI NEGATIVISMUL

Orice energie negativă acţionează similar unui parazit. Aşadar, grijile, temerile, rezistenţa şi panica nu fac decât să îţi fure energia vitală. Cu cât te concentrezi mai mult asupra aspectelor negative, cu cât le oferi acestora puterea de a te influenţa. Aminteşte-ţi de fiecare dată că eşti puternică şi concentrează-te asupra bucuriilor din viaţa ta pentru a ţine departe energiile negative.

HOROSCOP: Ce tip de energii negative atragi, în funcţie de zodia ta

2. CÂŞTIGĂ ENERGIE POZITIVĂ

Odată ce ţi-ai dat seama cum funcţionează energia negativă, trebuie să fii conştientă şi de faptul că există aspecte toxice în viaţa ta, la nivel fizic, emoţional sau mental. Vei avea nevoie de ajutor pentru a te vindeca şi pentru a-ţi curăţa corpul de influenţe toxice.

Consolidează-ţi viaţa de cuplu. Vezi ce trebuie să faci ca să nu vă despărţiţi

3. ANTRENEAZĂ-ŢI MINTEA

Simţi că eşti împrăştiată, îţi lipseşte concentrarea şi ai senzaţia că nu eşti cu picioarele pe pământ? Mintea şi gândurile sunt responsabilitatea ta, iar dacă nu ai control asupra lor, le va controla altcineva în locul tău. Ţine-ţi mintea ocupată şi permite-i să se concentreze pe aspecte pozitive. In loc să analizezi constant problemele, acordă atenţie lucrurilor care funcţionează conform planului. Găseşte aspecte care îţi trezesc entuziasmul şi elimină-le pe cele care îţi dau o stare de anxietate.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bucurii concentrare emoţii energie negativă fizic minte optimism toxine vindecare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 iun 17:06
...care intri în contact cu foarte multă lume, devii şi mai expusă unei astfel de influenţe. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H