ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Este un moment al revanşei. Sunt foarte optimist”

Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR PLUS, a declarat că este "momentul revanşei pentru caracatiţa corupţiei din Primărie", după ce PSD a depus o plângere penală împotriva sa. 

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 08:27
ALEGERI LOCALE 2020. Nicuşor Dan: „Este un moment al revanşei. Sunt foarte optimist”

„Este un moment al revanşei, revanşă pentru 10 august, revanşă pentru caracatiţa corupţiei din Primărie, care a ţinut în subdezvoltare acest oraş. E un moment al revanşei pentru această campanie murdară care continuă şi în momentele ăstea, cu telefoane mincinoase, cu publicitate plătită, deşi şi legea şi Biroul Electoral le-a interzis.

Revanşă împotriva unui politician care a refuzat tot mandatul ăsta să dea ochii cu bucureştenii şi a fugit de bucureşteni inclusiv în dimineaţa asta, când a minţit presa asupra orei la care se va duce la vot. Sunt foarte optimist că vom avea câştig de cauză”, a precizat Nicuşor Dan.

Candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR PLUS le-a recomandat alegătorilor să cerceteze cu atenţie buletinul de vot.

„Vreau să vă rog două lucruri: în primul rând, mergeţi la vot încă din momentul ăsta pentru a evita aglomeraţia care se va produce mai târziu. Cercetaţi cu atenţie buletinul de vot pentru primarul general ca să găsiţi candidatul pe care vreţi să-l votaţi.

Este o alegere despre valorile în care credem, despre onestitate, despre competenţă, cinste, dreptate, despre decenţă în politică. Este o alegere pe care sunt convins că o să câştigăm cu ajutorul dumneavostră”, a conchis Nicuşor Dan.

ALEGERI LOCALE 2020. PSD a depus plângere la Poliție după declarația lui Nicușor Dan la ieșirea de la urne