Alex Ciucu și-a dezvăluit secretul! Cu cine se iubește în secret de mai bine de un deceniu. Nu este Alina Sorescu

Alexadru Ciucu are un secret pe care l-a păstrat bine timp de mulți ani, dar abia acum s-a dat de gol. Încă în acte soțul Alinei Sorescu, designerul a fost recent surprins alături de o femeie cu care își arunca ochiade și în urmă cu 11 ani.

19 apr. 2024, 08:57
Alex Ciucu și-a dezvăluit secretul! Cu cine se iubește în secret de mai bine de un deceniu. Nu este Alina Sorescu
Alex Ciucu și-a dezvăluit secretul! Cu cine se iubește în secret de mai bine de un deceniu. Nu este Alina Sorescu

Alex Ciucu nu se mai ascunde, deși încă este însurat cu Alina Sorescu. Creatorul de modă a fost surprins în compania unei brunete focoase, fostă co-prezentatoare a Marinei Almășan.

Citește și: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au decis. Designerul a dat vestea înainte de Paște: „Asta e cel mai important”

Alex Ciucu și-a dezvăluit secretul păstrat mai bine de un deceniu

Încă soțul Alinei Sorescu, Ciucu nu se mai ferește să recunoască faptul că iubește din nou. Sau mai bine zis, aceeași femeie de mai bine de 10 ani. Imginile surprinse de Cancan.ro indică faptul că designerul nu a uitat-o pe care îi zâmbea galeș și în 2013. Atunci nu s-ar fi pus problema de vreun amantlâc, mai ales că Alina era pe cale să nască primul copil al cuplului.

Acum, la aproape 11 ani diferență, Alex Ciucu și bruneta misterioasă au fost din nou surprinși împreună, de data aceasta mult mai sugestiv. Creatorul de modă ar fi așteptat-o pe femeie la aeroport, după premiera documentarului „Nasty”, apoi a condus-o la apartamentul său din Pipera, unde au petrecut întreaga noapte și de unde, a doua zi, presupusa iubită a plecat singură.

sursa: cancan.ro
sursa: cancan.ro

Bruneta misteriosă este nimeni alta decât Oana Vlădescu, cea care a fost co-prezentatoare a Marinei Almășan la TVR. În urmă cu doi ani, în 2022, Oana apărea pe internet cu o burtică de gravidă, adică aștepta un copil, însă nu se cunoaște nimic despre tatăl acestuia, mai ales că se știa că este măritată. La momentul nașterii, bruneta era divorțată.

Este curios timing-ul dintre Oana Vlădescu și Alex Ciucu, iar supozițiile despre paternitatea copilului sunt în curs: ori cel mic este al designerului, ori al altui bărbat, dar conceput în timp ce creatorul de modă și Oana aveau o relație. Dar cel mai probabil nu se va cunoaște adevărul niciodată.

Citește și: Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au dezgropat securea războiului: „Lucrurile nu s-au întâmplat din senin. Este bulversant!”