Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Cum va arăta cel mai frumos moment din viaţa celor doi

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de câţiva ani şi se gândesc la nuntă. Fiica Andreei Esca îşi imaginează deja cum va arăta cel mai frumos eveniment din viața sa.

23 sept. 2021, 08:51
Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Cum va arăta cel mai frumos moment din viaţa celor doi

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă. Deşi s-a zvonit că Alexia și Mario s-au despărțit, cei doi au negat acest lucru și s-au afișat împreună la un eveniment.

Alexia Eram și Mario Fresh, planuri de nuntă

Alexia Eram a mărturisit că își dorește o nuntă grandioasă, dar și una cu doar câteva persoane care să aibă loc undeva departe de țară, poate o plajă, la fel ca în filme. „Grandioasă, dar vreau și o nuntă așa mai intimă. Vreau să fie pe o plajă în Bali”, a spus Alexia Eram într-o emisiune TV. Fiica Andreei Esca a mai spus că orice persoană trebuie să-și trăiască mai întâi tinerețea înainte de a face nunta, astfel că ea consideră că cea mai bună vârstă pentru nuntă ar putea fi după 27 de ani!

Fiica Andreei Esca, în ipostaze intime, în pat, alături de iubitul ei. Destăinuiri despre relația lor. Pozele care au pus fanii pe jar

Alexia Eram își dorește şi să devină mamă. Vedeta vrea să aibă doi copii: o fată și un băiat. Totodată, ea speră ca primul său copil să fie o fată, să fie în zodia fecioară și să semene foarte bine cu ea, iar cel de-al doilea copil să fie un băiat care să semene foarte mult cu fratele ei.