Alimentul banal care topeşte toate kilogramele în plus. Secretul nutriţionistului Mihaele Bilic

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic vine cu veşti bune pentru toţi cei care vor să slăbească. Aceasta a dezvăluit că un aliment care ne poate ajuta este chiar carnea.

19 ian. 2021, 17:08
Alimentul banal care topeşte toate kilogramele în plus. Secretul nutriţionistului Mihaele Bilic

Alimentul banal care topeşte toate kilogramele în plus. Specialistul spune că început de an fără cure de slăbire nu există, iar carnea ne ajută la topirea surplusului de kilograme acumulat în perioada sărbătorilor.

Alimentul banal care topeşte toate kilogramele în plus. Ce spune Mihaela Bilic

Carnea la grătar, explică Bilic, este alimentul cel mai săţios şi eficient în diete, pentru că ea conţine proteine. „Proteinele, prietenele siluetei

Nu există început de an fără o cură de slăbire.

Și nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai sățios și mai eficient când vine vorba de „topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!”, a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.

„Carnea este cel mai bun prieten al siluetei (…) Carnea ţine de foame şi, culmea, şi slăbeşte”, spune medicul.

Dieta mediteraneană, votată cea mai bună dietă pe 2021

Totuşi, premiul cel mare pentru cea mai bună dietă 2021 a revenit regimului mediteranean pentru al patrulea an consecutiv, conform clasamentelor anunțate de U.S. News & World Report.

Dieta Mediteraneană a fost desemnată cea mai bună dietă pentru probleme ale inimii, pentru diabetici și cea mai sănătoasă și ușor de urmat.

Numeroase studii au descoperit că dieta mediteraneană poate reduce riscul de diabet, colesterol ridicat, demență, pierderi de memorie, depresie și cancer de sân.

Mesele din regiunea mediteraneană însorită au fost, de asemenea, legate de oase mai puternice, o inimă mai sănătoasă și o viață mai lungă.

Carnea se consumă în cantități moderate, de obicei numai pentru a aroma un fel de mâncare. În schimb, mesele pot include ouă, lactate și carnea păsărilor de curte, dar în porțiuni mult mai mici decât în ​​dieta tradițională occidentală. Peștele, totuși, este un element de bază.

Citeşte şi: Cum a slăbit Oana Roman 20 kg, fără să ţină dietă drastică. Secretul, dezvăluit chiar de vedetă