Alimentul consumat de Dorel Vișan care-l ajută să se mențină sănătos la 86 de ani. „Când ești bolnav, calculezi foarte bine ce pui în farfurie”

Actorul Dorel Vișan, managerul Teatrului Lucian Blaga din Cluj, reușește să se mențină sănătos, la cei 86 de ani ai săi, consumând un anumit aliment care îl ține departe de vizitele la medic.

26 oct. 2023, 18:23
Alimentul consumat de Dorel Vișan care-l ajută să se mențină sănătos la 86 de ani. „Când ești bolnav, calculezi foarte bine ce pui în farfurie”

Acest aliment îl ajută pe Dorel Vișan să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat fără să facă eforturi prea mari.

„Carnea e bună să o mănânci doar crudă, eu așa o mănânc. Mănânc pește crud, dar și carne de vită și de vițel. Se dă prin mașina de tocat și se face biftec. Adaug în carnea tocată foarte bine o ceapă, usturoi, dar și condimente, piper, sare și muștar.

Dar, mănânci carne crudă doar când ești sănătos. Când ești bolnav, te orientezi spre necazuri și calculezi foarte bine ce pui în farfurie, ca să nu-ți dăuneze și mai mult stării de sănătate”, a spus Dorel Vișan pentru playtech.ro.

Citește și Ramona de la Clejani, dezvăluiri șoc despre cât de toxic a fost mariajul care a durat 11 ani: „O femeie suportă. Soțul meu nu m-a iubit”

Cum își întărește Dorel Vișan sistemul imunitar în sezonul rece

Actorul e de părere că persoanele diagnosticate cu cancer ar trebui să scoată de tot produsele pe bază de carne din meniul lor.

Dorel Vișan a vorbit și despre cum reușește să își întărească sistemul imunitar în sezonul rece. E nevoie de 2-3 căni de ceai de echinaceea, potrivit actorului. Mai recomandă și consumul laptelui de capră nefiert, care vindecă tumorile canceroase în 90 de zile.

„Am o grădină mare și o seră de doar cinci­sprezece metri pătrați, dar în care îmi cresc ab­solut toate cele necesare. Am investit în sănătatea mea. Ceapă ver­de, usturoi, salată, spanac, castraveți, ardei iute și gras, roșii. De toate îmi cultiv acolo și am tot anul. Îmi fac și răsaduri numai din semințe românești, pro­curate de la ță­rani”, a declarat Dorel Vișan în podcast-ul Altceva cu Adrian Artene, de pe Youtube.

Citește și Andreea Bănică face mișto de Dana Budeanu. Cântăreața nu s-a putut abține: „Duceți-vă în munți”