Alina Radi nu mai suportă viața din Dominicană! Războinica a cedat psihic la doar 2 săptămâni de când a venit la Survivor România

Alina Radi este pe punctul de a părăsi competiția Survivor România. Pe de-o parte cântăreața susține că a cedat nervos, iar pe de altă parte aceasta a fost propusă spre elimineare. Artista afirmă că nu poate face față competiției și că este extrem de înfometată.

28 feb. 2023, 16:40
Alina Radi nu mai suportă viața din Dominicană! Războinica a cedat psihic la doar 2 săptămâni de când a venit la Survivor România

Survivor România nu este o provocare pe care multă lume o poate suporta, iar Alina Radi îi face față cu cred. Cântăreața a avut prima sa cădere nervoasă, la mai puțin o lună de când a intrat în concurs. Mai mult decât atât Războinica a fost propusă pentru eliminare. Alina Radi a spus că a ajuns la capătul puterilor și că își dorește să meargă acasă, iar acest lucru este foarte posibil să se și întâmple.

Citește și: Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România: „Nu mai accept nici pentru jumătate de milion de euro”

Cântăreața a venit în Domonicană, în echipa Războinicilor pentru a-i ajuta să câștige. Totuși nu au trecut bine două săptămâni și cântăreața a avut deja o cădere nervoasă. Aceasta este extrem de înfometată și deja resimte foarte puterni dorul de cei dragi. Aceasta a declarat că e pregătită să renunțe la aventura Survivor România.

De asemenea, artista este nemulțumită de performanțele ei din concurs. Alina Radi a spus că nu reușește să adune suficiente puncte și că acest lucru o face să creadă că nu își merită locul în concurs. De asemenea, eliminarea lui Eduard Gogulescu a pus-o pe aceasta pe gânduri, tocmai pentru că acesta a părăsit atât de rapid competiția. Eduard venise la Survivor Românoa în același timp cu ea,

„Eu am căzut psihic. Nu mă așteptam să cad atât de repede. Și astăzi chiar mi-am dat seama că…creierul meu nu s-a conectat nicicum cu picioarele. Am pierdut din nou, m-am demoralizat de tot. Îl visasem și pe copilul meu două zile la rând. Am picat psihic, am tot plâns. Eu văd că nu dau randament în situația asta. N-am crezut vreodată niciodată în viața mea că o să spun așa ceva, sunt prea flămândă. Vă jur! Aș mânca din voi. Mi-aș fi dorit să pot să aduc un punct măcar. Sunt atâtea jocuri în care eu nu mai dau randament deloc. Mi-a părut foarte că nu am putut să-i țin în joc”, le-a spus Alina Radi Războinicilor, după ce au pierdut imunitatea în ediția de luni, 27 februarie 2023, a emisiunii Survivor România.

Alina Radi: „Survivor nu e pentru mine”

Războinicii au consolat-o pe Alina Radi văzând că este atât de supărată și dezamăgită. Alexandra Porkolab a afirmat că o întelege perfect și că poate empatiza cu ea, cu atât mai mult că și ea are o fetiță acasă. De asemenea, Alexandra Ciomag a încercat să îi explice Alinei Radi că este nevoie de timp pentru a se obișnui cu traseele și cu probele pe care le are de parcurs. Și Dan Ursa a încercat să o motiveze pe artistă, spunându-i că nici ceilalți doi noi concurenți nu aduc la fel de multe puncte ca ea.  Iar Andrei Krișan, unul dintre liderii Războinicilor, a asigurat-o că vor veni și zile mai bune.

Se pare că încurajările nu s-au suprapus și cu votul concurențilo, deoarece „pe criterii sportive”  colegii din tabăra Războinicilor, au propus-o pe Alina Radi spre eliminare. Totuși, Alina Radi nu s-a supărat, ba chiar s-a bucurat că, cel puțin din punct de vedere social, totul este în regulă între ei.

„Poate am greșit scena. Am avut un moment al meu, o decădere destul de tristă. Mi-am visat copilul două zile la rând și am avut un moment în care am zis că vreau să plec. Este foarte greu pentru mine, mi-a fost foarte greu. Poate, dacă cei de acasă mă susțin, o să am ocazia să aduc puncte echipei sau poate Survivor nu e pentru mine”, a spus Războinica Alina Radi în consiliu.

Citește și: Survivor România 2023. Vica Blochina o desființează pe Bianca Patrichi: „Această Maria Magdalena a început, ușor ușor, să arunce cu noroi”