Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului? Ce mesaje subliminale și-au transmis cei doi de Valentine’s Day

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului? După un mariaj de 12 ani, cei doi au decis că nu mai pot forma un cuplu și au ajuns să divorțeze. Nimeni nu se aștepta la o astfel de veste, pentru că păreau să formeze un cuplu destul de solid.

15 feb. 2024, 10:01
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului? Ce mesaje subliminale și-au transmis cei doi de Valentine’s Day
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului?

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului? Ei se află în plin proces de divorț, se judecă în continuare pentru custodia fiicelor lor, urmând ca în primăvară să aibă o nouă înfățișare în instanță.

Citește și: Alina Sorescu s-a temut de divorţ: „Îmi scriu şi bărbaţi, da”. Noi detalii despre separarea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, împăcarea anului?

De Valentine’s Day, cei doi au postat mesaje subliminale, iar fanii s-au dus imediat cu gândul că s-ar putea să asistăm la o împăcare și nu la un divorț.

Designerul a distribuit încă de dimineață, pe rețelele sociale, un clip în care se plimbă de unul singur pe un coridor, și răsfoiește o carte, în timp ce în fundal  se aud versurile pline de subînțeles al piesei „Ai fost, cântată” de Alina Eremia și Mario Fresh.

Iubește din nou / Că doar iubirea poate să-ți repare inima / Ai fost acordul meu minor dintr-o piesă de vară / Ai fost răsăritul ascuns după fum de țigară / Și alte cuvinte n-au rost (…)”, se aude în postare.

Câteva ore mai târziu, Alina Sorescu a pus un colaj cu una din piesele sale de suflet pe fundal: „Te iubesc / Și tu știi / Ai rămas în sufletul meu / Te iubesc / Tu nu știi / Că sufăr mereu (…) Te aștept până când tu mă vei chema / Nu vei regreta”.