Ambulanță lovită într-o intersecție din Brașov. Cinci persoane au fost rănite

O ambulanță din Brașov a fost lovită de un autoturism într-o intersecție din oraș. Cinci răniți au rezultat în urma accidentului.

25 aug. 2021, 08:24
Ambulanță lovită într-o intersecție din Brașov. Cinci persoane au fost rănite

O ambulanță din Brașov a fost lovită de un autoturism într-o intersecție din oraș. Cinci răniți au rezultat în urma accidentului.

S-a întâmplat la intersecţia străzii Morii cu strada Avram Iancu din municipiul Braşov, fiind implicate un autoturism şi o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„În urma impactului au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acestora urmând a le fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis Poliţia Judeţeană Braşov, potrivit news.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, au precizat reprezentanții Poliției.

Accident cumplit în Dâmboviţa. Un autoturism şi două TIR-uri au fost implicate

Un accident cumplit a avut loc, marţi, în judeţul Dâmboviţa. Trei persoane au fost rănite în urma impactului dintre un autoturism şi două TIR-uri.

Traficul pe DN72 în comuna Ulmi, sat Viişoara, este blocat în urma impactului dintre un autoturism şi două TIR-uri.

Trei persoane au fost rănite marţi, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit, unul dintre autotrenuri fiind încărcat cu îngrăşăminte chimice, informează ISU Dâmboviţa.

La fata locului acționează Detașamentul Targoviște cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare și 2 ambulante SMURD, iar SAJ cu 4 ambulante.

O persoană rămasă blocata în cabina unuia dintre autotrenuri a fost scoasă de pompieri și preluată de un echipaj SAJ cu medic pentru îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și cooperantă şi a fost transportată la spital.

Celelalte două persoane au fost preluate de alte două echipaje SAJ și transportate la UPU Târgoviște.