Ana Bodea a schimbat iubitul chiar în timpul filmărilor. Fostul şi actualul joacă alături de ea în serialul „Lia”

Ana Bodea, actriţa care interpretează rolul principal în serialul "Lia", s-a despărțit de iubit, care este un coleg de pe platourile de filmare, şi a început o nouă relație cu un actor din aceeaşi distribuţie.

16 mai 2023, 08:58
Ana Bodea a schimbat iubitul chiar în timpul filmărilor. Fostul şi actualul joacă alături de ea în serialul „Lia”
Ana Bodea a schimbat iubitul chiar în timpul filmărilor. Fostul şi actualul joacă alături de ea în serialul "Lia"

Ana Bodea a schimbat iubitul chiar în timpul filmărilor. Actrița a făcut public anul trecut faptul că era într-o relaţie cu Andrei Ivan, care făcea și el parte din distribuția serialului Lia, în care a interpretat personajul Bobiţă, un interlop ucis după câteva episoade.

„Eu iubesc la fel ca Lia și cel pe care îl iubesc este și el cu noi la filmări, joacă și el în acest serial”, a mărturisit Ana Bodea pentru Click!.

Citeşte şi: Scandal imens la Antena 1 după ce Ruxandra Ion a scos pe piață un nou serial. Două nume grele, concediate!

„Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru și, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam niște prieteni comuni. Așa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!”, a spus Andrei Ivan.

Recent, invitată la podcast-ul lui Radu Țibulcă, Ana Bodea a povestit că s-a despărțit de Andrei Ivan. „Nu mai suntem împreună, dar am rămas în relații bune, de prietenie. Noi am avut câteva secvențe împreună, foarte puține, oricum. Nu a fost nimic grav, pur și simplu ne-am despărțit”.

Citeşte şi: Carmen Ionescu, actrița din serialul „Lia, soția soțului meu” a fost eleva lui Amza Pellea: „Am fost ultima promoție a lui, după care s-a prăpădit!”

Actriţa nu a rămas multă vreme singură, iar pe platourile de filmare se vorbeşte deja că ar avea o relaţie cu Romeo Visca, actor în acelaşi serial. Acesta a publicat recent pe contul său de facebook o fotografie cu Ana Bodea, în dreptul căreia a scris: „Cum are matza asta chef de poze când noi filmăm. Da’ o iubesc maxim. P.S.: aseară LIA a fost lider de audiență”. De asemenea, Romeo Visca o alintă pe Ana Bodea în descrierea fotografiilor de pe instagram, cu sintagme precum „Dragostea mea” sau „Love you Anutza”!