Anamaria Prodan, descătuşare la Dubai după tot scandalul mediatic legat de divorţ VIDEO

Anamaria Prodan Reghecampf a decis să se mute din România. Rămâne de văzut dacă hotărârea de a sta la Dubai este luată doar pentru o perioadă sau definitiv.

24 iul. 2021, 09:27
Anamaria Prodan, descătuşare la Dubai după tot scandalul mediatic legat de divorţ VIDEO

Anamaria Prodan a ales să plece, alături de copii la casa pe care o are în Dubai, din cauza furtunii mediatice iscate de posibilul divorț de Laurențiu Reghecampf. Despre antrenor s-a zvonit că acesta ar fi deja implicat într-o altă relație.

Astfel, într-un clip postat pe Instagram, Anamaria Prodan apare cu un pahar în mână, alături de doi bărbaţi necunoscuţi. Totul se întâmplă la o petrecere exclusivistă, la care Ana a ajuns cu bolidul de lux, în Dubai. „Îmi iubesc prietenii”, e mesajul postat de Prodan.

Anamaria Prodan, apariție-bombă în plin scandal de divorţ. Cum s-a distrat fără Reghecampf în Dubai VIDEO

Ieşirea luxuriantă a Anamariei Prodan vine la puţin timp după ce aceasta îl ataca fără precedent pe Reghecampf. De la „Soarele meu”, Prodan a ajuns să îi reproşeze că nu se apără în faţa informaţiilor venite în România.

„Este adevărat că noi am construit și ne-am consultat asupra fiecărui interviu și fiecărui pas pe care l-a făcut. Poate că alt bărbat ar fi fost deranjat că soția îi construiește cariera. Dar soțul meu mi-a mulțumit în fiecare zi pentru asta. Știu că toți oamenii din fotbal au fost deranjați de faptul că eu l-aș învăța ce să spună și ce să facă. Numai că, ceea ce nu știu ei, e că mereu am găsim împreună cele mai bune modalități pentru a avea succes.

 

Decizie surprinzătoare! Anamaria Prodan se mută din România: „Nu vreau să mai aud de nimic. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini”

Anamaria Prodan s-a mutat la Dubai: „Vreau să-mi aud Lamborghiniul”

„Mizeria asta nu mai poate să continue. Reghecampf să-și asume viața aleasă, pentru că eu și copiii mei vrem să mergem mai departe la fel de demni cum am fost pâna acum”, a spus Anamaria potrivit Digisport.

„Da, vă pup, sunt acasă în Dubai. Chiar îmi doresc să stau puțin în liniște. Am muncit prea mult în viața mea ca să las pe cineva să-mi murdărească numele familiei și al copiilor. Am închis nebunia asta. Stau relaxată, în lux cum am trăit mereu, fie că vă place sau nu!

Am ce nu poate avea decât puțină lume pe pământ, datorită faptului că sunt serioasă și că nu am avut vacanțe sau bărbați ‘cu bani’! Nu vreau să mai aud de nimic. Să facă și să zică lumea orice. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini 🙂 și râsul și buna dispoziție a copiilor mei”, a spus Anamaria pentru sursa citată.

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, iar motivul iese abia acum la iveală: mama antrenorului luptă cu o boală teribilă! „Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

https://www.instagram.com/p/CRq9pxZjD4e/