Anamaria Prodan, despre relaţia cu Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur ştie!”

Agentul de jucători, Anamaria Prodan, a comentat informaţiile din presa mondenă despre divorţ, la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, "Prietenii lui Ovidiu". Aceasta a evitat să discute despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, la finalul unui meci din Liga 1. 

RomaniaTV.net
12 iul. 2020, 17:01
Anamaria Prodan, despre relaţia cu Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur ştie!”

„Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun”, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Citeşte şi: Reghecampf, reacţie incredibilă despre relaţia dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Ce spune despre zvonurile legate de infidelitate

În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan.

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

Citeşte şi: Surpriză! Cât costă pe noapte o cameră la hotelul din Venus la care s-a cazat Anamaria Prodan

Despre cum percepe Laurențiu Reghecampf prietenia Anei cu Alexa, aceasta a răspuns fără să se ferească.

„Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa”, a mai spus Ana.


loading...