Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar. Impresara a fost fotografiată la Istanbul

Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar. Impresara are mereu o apariţie impecabilă, din care nu lipsesc hainele de firmă sau bijuteriile de la branduri cunoscute. Ei bine, se pare că fiica Ionelei Prodan "joacă şi la altă ligă".

22 iun. 2022, 08:41
Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar. Impresara a fost fotografiată la Istanbul
Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar

Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar. Aflată în vacanță în Istanbul, vedeta a fost fotografiată într-unul dintre magazinele de tip bazar, unde se comercializează haine fake. Magazinul este ticsit de imitații după Dior, Gucci, Dolce și alte branduri pe care le adoră Anamaria Prodan. Aceasta nu se afla singură, ci era însoţită de fiica ei, Sarah.

Citeşte şi: Dan Alexa a dat marea lovitură! Anamaria Prodan nu l-a uitat nici acum

Anamaria Prodan îşi cumpără brandurile din bazar

Anamaria Prodan nu s-a sfiit niciodată să arate ce are mai bun! S-a declarat admiratoare a genților Hermes. Spune că are toate modelele, pe toate culorile și edițiile limitate. Dacă toate sunt sau nu originale, nu se ştie. Așa cum se poate observa în imaginile publicate de Cancan.ro, impresara a verificat mai multe articole vestimentare, a căror valoare este de doar câțiva euro.

Anamaria Prodan mătură cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a avut prima reacţie după ce Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Mai mult decât atât, sexy impresara a mărturisit că se roagă ca Laurențiu Reghecampf să nu stea prea mult pe tușă și să devină curând antrenorul altei echipe. Anamaria Prodan a adus în discuție și infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf.

Când nu ai rezultate, ca antrenor, ești demis. Asta e viața. Vă spun sincer, eu mă rog pentru el să nu stea mult pe tușă și să-și găsească un angajament. Dar, și să reușească. În acest moment, el se află într-un moment delicat, cel puțin în România.

Dacă va mai prelua o echipă din România și nu va reuși, atunci va fi compromis, Și profesional și personal. E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit.

Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită. Din păcate, a ajuns batjocura tuturor. Nu mai are respectul copiilor, a familiei. Va ajunge foarte, foarte rău dacă nu-și va găsi repede ceva”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.