Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe. I-a luat înapoi mașina de jumătate de milion de euro pe care i-o făcuse cadou

Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe. Impresara este decisă să ia înapoi tot ce i-a dăruit soţului ei, de-a lungul căsniciei. Se pare că procesul de divorţ va fi unul destul de lung, pentru că sunt acuzaţii de ambele părţi.

16 mai 2022, 16:59
Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe. I-a luat înapoi mașina de jumătate de milion de euro pe care i-o făcuse cadou
I-a luat înapoi mașina de jumătate de milion de euro

Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe. Antrenorul Universităţii Craiova urmează să devină tată în curând, iar impresara i-a dat lovitura de graţie. Aceasta este dispusă până în pânzele albe ca să recupereze tot ceea ce spune că i-a luat soţul ei, atunci când a plecat de acasă.

Citeşte şi: Gigi Becali, luat în râs de către Anamaria Prodan. Patronul FCSB declarase că iubește doar „femei care sunt cu Hristos”

Anamaria Prodan l-a umilit pe Reghe

Anamaria Prodan a început deja să ia măsuri. Potrivit Click.ro, și-a luat înapoi Ferrari-ul de 450.000 de euro, pe care i-l făcuse cadou lui Reghe de ziua lui, când era ”soarele familiei”. L-a luat și i-a schimbat și numărul de înmatriculare.

Laurențiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan, în instanță, să renunțe la numele lui de familie, însă sexy-impresara nu este de acord. Totuşi, a anunţat când va face acets lucru!

Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, spunea acum câteva luni Anamaria Prodan.

Sexy-impresara se prezintă Anamaria Prodan Reghecampf, deşi este în plin proces de divorţ, și nu are de gând să renunțe la numele soțului decât atunci când se va recăsători. „Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog! Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a declarat Anamaria Reghecampf.