Anamaria Prodan, mesajul cu care a aruncat internetul în aer! „Ar fi păcat să nu ne căsătorim!”

După ce acum câteva zile a postat o declarație de dragoste pe rețelele de socializare, iar fanii s-au întrebat dacă impresara este din nou îndrăgostită, Anamaria Prodan a revenit cu un mesaj care i-a pus pe gânduri până şi pe cei mai apropiaţi prieteni.

02 oct. 2023, 12:05
Anamaria Prodan, mesajul cu care a aruncat internetul în aer! „Ar fi păcat să nu ne căsătorim!”
Anamaria Prodan, mesajul cu care a aruncat internetul în aer! "Ar fi păcat să nu ne căsătorim!"

Anamaria Prodan, mesajul cu care a aruncat internetul în aer! Impresara a postat un videoclip și a vorbit despre ce își dorește să primească din partea unui bărbat, iar acum a transmis un mesaj scurt, dar plin de controverse!

”La câți nervi am pierdut cu tine… Ar fi păcat să nu ne căsătorim!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan nu își reface viața: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu”

„Ce să îmi ofere mie un bărbat astăzi? Un bărbat normal ce ar putea? Dacă vine unu și îmi spune că îmi dă bărci, eu am cea mai frumoasă barcă de pe lac; îmi dă case, am una dintre cele mai frumoase case de pe lac; îmi dă mașini, am cele mai frumoase mașini pe care le poate visa cineva; îmi dă aur, am cele mai frumoase și scumpe bijuterii pe care le poate avea cineva. Ce poate să-mi dea mie un bărbat? Forță! Forța sau titulatura de a fi soția cuiva, nu el soțul meu. Acolo e nenorocirea mare!”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Flavius Nedelea. Ce nu i-a putut oferi omului de afaceri: „Merită pe cineva care să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”