Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”

Anamaria Prodan a dezvăluit recent că are un nou iubit și a reușit să fie din nou fericită și liniștită. Impresara a mai spus că copiii ei o susțin și se înțeleg foarte bine cu noul partener.

30 nov. 2023, 09:09
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”

Anamaria Prodan a mărturisit că e mai îndrăgostită ca oricând și că iubitul ei o face foarte fericită. De asemenea, și copiii au o relație foarte specială cu el.

Citește și Anamaria Prodan s-a dezbrăcat de caracter în noul videoclip muzical lansat de Theo Rose. Impresara, la volanul unui dric Maserati de 100.000 de euro, își conduce iubirea pe ultimul drum: „M-ai lăsat fără regret, soarele meu!”

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe toate problemele personale ale familiei noastre. Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace.

Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, charm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.

Anamaria Prodan: „Sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase”

Anamaria Prodan a dezvăluit și faptul că i-a luat mult să-și găsească bărbatul potrivit tocmai din cauza faimei.

Citește și Theo Rose recunoaște că a ajuns la burnout. Artista trece prin momente foarte delicate: „Nu sunt bine. Cred că trebuie să fug în altă țară ca politicienii”

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop. Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi. Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvântare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari. Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit.”, a mai spus Anamaria Prodan.