Anamaria Prodan nu se mai ascunde! S-a pozat alături de medicul misterios și i-a făcut și o declarație de dragoste în public: „Love u”

Deși nu pare să fi trecut încă peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf, ținând cont de declarațiile referitoare la acesta pe care le face în spațiul public, Anamaria Prodan încearcă, totuși, să le arate tuturor că e bine și că viața ei merge mai departe.

08 aug. 2022, 13:23
Anamaria Prodan nu se mai ascunde! S-a pozat alături de medicul misterios și i-a făcut și o declarație de dragoste în public: „Love u”

Anamaria Prodan s-a fotografiat recent la restaurantul unui hotel din Dubai, în compania unui prieten de origine arabă, de profesie medic plastician. A postat fotografia pe rețelele sociale, alături de un mesaj care a stârnit reacții din partea internauților.

În descrierea pozei, Anamaria Prodan a folosit hashtag-ul „love u” și a pus multe stickere cu inimi. Cei doi sunt foarte zâmbitori și apar ținându-se de mână. Nu putem ști dacă între Anamaria Prodan și doctorul Ashary este doar o simplă prietenie sau e ceva mai mult, însă e destul de evident că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Bărbatul din postarea impresarei este un medic plastician arab, pe nume Al Ashary, care locuiește în Dubai. El a făcut studiile în Germania, de unde este și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

În ultima vreme, Anamaria Prodan postează tot felul de mesaje pe rețelele sociale care le ridică fanilor multe semne de întrebare. „Deja locuiește în inima mea. Și plănuiesc să fac orice ajustări ar fi necesare ca să fie o casă sigură pentru el, să locuiască în ea pentru totdeauna și să nu simtă niciodată nevoia să se mute. O să o demolez dacă e nevoie, o să o reconstruiesc și o să o fac invincibilă, imună la cutremure, furtuni și incendii”, a transmis Prodan, mulți intuind că a folosit un pasaj dintr-o carte pentru a-și descrie viața personală.

În urmă cu două luni, impresara a dezvăluit că ar avea pe cineva, dar consideră că este mai bine să își trăiască iubirea în taină.

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata”, a mai spus Anamaria Prodan, la Star Matinal.

Citește și Dovada clară că Anamaria Prodan iubeşte din nou. Mesajul postat pe Instagram, mai mult decât grăitor: „Deja locuieşte în inima mea”

Citește și Anamaria Prodan a izbucnit în plâns în direct! Cum se umilea în faţa amantelor lui Reghecampf: „Minţea cu neruşinare”