Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, ipostază intimă. Poza care face furori pe internet

Telenovela "Uite divorţul, nu e divorţul" continuă cu un nou episod. Anamaria Prodan a postat pe reţelele sociale o poză care nu lasă loc de interpretări.

01 iul. 2021, 16:44

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit sau nu? Selecţionerul a fost văzut cu două tinere în Deltă, dar Anamaria insistă că relaţia ei funcţionează mai bine ca niciodată şi că nici vorba de divorţ.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, ipostază intimă

În urmă cu puţin timp, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză în care stă în pat alături de soţul ei, acoperiţi doar de un cearşaf. Într-o altă poză, cei doi apar pe un fundal cu mai multe ambarcaţiuni, comentariul făcut de impresară la această poză fiind hashtagul #perfectman.

Reamintim că Laurențiu Reghecampf (45 de ani) a declarat acum două săptămâni că divorțează de Anamaria Prodan (48 de ani). Ulterior, impresara a negat informația, afirmând că soțul său a glumit!

Citeşte şi Anamaria Prodan, acuzaţii şocante la adresa lui Gigi Becali. „A încercat doar să facă rău. A luat banii copiilor mei”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în urmă cu 13 ani. Cei doi au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, născut în august 2008.

Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal.  Pentru mine, că am astăzi Ferrari și mâine altă mașină…niciodată nu cobor ștacheta, așa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurențiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorț urât, despre care nu am vorbit niciodată.  I-am spus lui Reghe: Laurențiu, trebuie să știi să gestionezi succesul, banii și imaginea! Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live.

Citeşte şi Anamaria Prodan, urmărită de „blestemul” primei soții a lui Laurențiu Reghecampf. Ce i-a spus după ce i-a „furat” bărbatul