Andreea Bălan iubește din nou. Unde a fost văzută cântăreața cu proaspătul iubit

Este oficial! Andreea Bălan are un nou iubit pe care nu îl mai ascunde de ochii lumii. Cântăreața a fost surprinsă alături de tânărul misterios, în zona de nord a Capitalei.

23 mai 2022, 18:13
Andreea Bălan iubește din nou. Unde a fost văzută cântăreața cu proaspătul iubit

Soarele a ieșit încă o dată pe strada artistei Andreea Bălan. Deși tânărul, cel puțin la prima vedere, să aibă ceva în comun cu foștii parteneri ai cântăreței, cu siguranță i-a picat cu tronc, drept dovadă, cât timp s-au aflat în public, blondina nu s-a deslipit de el.

Andreea Bălan și noul ei iubit s-au distrat până aproape de dimineață

Brunet și aparent mai tânăr decât ea, noul partener de viața al Andreei Bălan, căruia nu i s-a aflat încă identitatea, pare să îi împărtășească sentimentele până la capăt.

Distracția celor doi amorezi a durat până la două dimineața, atunci când au ieșit din club, ținându-se strâns de mână. Dar, atunci când ajung pe alee, lângă lacul Herăstrău, își dau drumul la mână și merg unul decât celălalt. Fotografiile cu Andreea Bălan și noul iubit pot fi văzute aici, pe site-ul cancan.ro. 

Citește și: Citește și: Ele sunt toate vedetele care pleacă în aventura America Express. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, printre norocoși

Ce declara Andreea Bălan, de curând, despre noul ei iubit

Având în vedere că este prima dată când sunt văzuți în public, cel mai probabil, relația Andreeei Bălan este la început. Artista a lăsat să se înțeleagă, încă din luna martie, că este iubită și iubește din nou cu pasiune.

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine.

Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul’, spunea Andreea Bălan acum aproximativ două luni.

După despărțirea de Tiberiu Argint, în septembrie 2021, Andreea Bălan nu s-a mai afișat cu niciun alt bărbat, misteriosul brunt fiind primul după aproape un an în care a preferat să se con concentreze pe educația celor două pe care le are cu fostul ei soț, Tiberiu Argint.

Citește și: Andreea Bălan, mesaj tranşant după anunţul divorţului dintre Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu

Totuși, Andreei Bălan nu îi merge bine doar pe plan sentimental ci și profesional. Artista,  împreună cu cealaltă membră Andre, Andreea Antonescu, urmează să participe în aceeași echipă, la celebra emisiune difuzată la Antena 1, Asia Express.