Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor: „Cea mai mare povară este să fii privat de cea mai mare superputere”

Andrew Tate a transmis un nou mesaj din spatele gratiilor. Unul dintre frații milionari a spus că cea mai mare povară pe care o resimte după gratii este privarea de ”cea mai mare superputere pe care o au bărbații”.

24 ian. 2023, 17:45
Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor: „Cea mai mare povară este să fii privat de cea mai mare superputere”
Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor

Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor. Deși bărbatul se află în închisoare de mai bine de 30 de zile, în mediul online apar frecvent mesaje postate în numele lui. Pe grupurile de chat ale aplicației The Real World, pe care o folosesc cursanții de la școala fraților, Hustler’s University, a fost postat un nou mesaj.

Citește și: Dezvăluiri bombă în dosarul fraților Tristan și Andrew Tate. Au cerut să fie eliberați pentru că au copii în România

Andrew Tate, un nou mesaj din spatele gratiilor

Cea mai mare povară din închisoare este să fii privat de cea mai mare superputere pe care o au bărbații. Fiecare dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, aveți libertatea de a vă canaliza toate emoțiile în acțiuni pozitive. Dacă ești prea stresat pentru a dormi? Lucrează. Deprimat de situația în care te afli? Schimb-o. Ești supărat că te-a părăsit iubita? Du-te la sală”, se arată în postarea citată. Potrivit unor surse neoficiale, postările ar fi făcute de managerul lui Andrew Tate.

În urmă cu un an, Andrew Tate a vorbit despre motivul pentru care a ales să vină în România. El a declarat că avea câțiva prieteni buni în țara noastră, iar aceștia l-au asigurat că nu are ce să se întâmple rău aici, motiv pentru care a ales să vină și să devină partener de afaceri.

În România șansa unui atac pe stradă este zero. Dar dacă te pui cu băieții cu care nu trebuie, o să dispari. Cunoșteam câțiva oameni importanți în România, nu mai voiam să locuiesc în Europa de Est așa cum se întâmpla. În România aveam câțiva prieteni buni care m-au asigurat că nu se va întâmpla nimic. Așa că am mers în România și am devenit și parteneri de afaceri”, a mărturisit unul dintre frații Tate.

Mai mult decât atât, milionarul a precizat că a vrut să-și deschidă câteva cazinouri în România, dar a venit pandemia și i-a dat toate planurile peste cap. El a mărturisit că, din punctul lui de vedere, țara noastră este coruptă.

În România am vrut să-mi deschid 15 cazinouri, cu aparate. A venit Corona și a distrus tot. Am plătit chirie la 15 localuri degeaba pentru un an și jumătate. Am vrut să deschid afacerea asta de multă vreme. România este coruptă în totalitate, de la un capăt la altul. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte extinsă în România, vreau să fiu foarte clar. Unul dintre motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt eșalonul foarte înalt al societății. Dacă am nevoie să vorbesc cu prim ministrul, pot face asta. Nu pot să fac asta în Vest”, a mai adăugat el.