Anunţ ŞOC despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam, bolnav de Covid-19: „Poate este mort şi se ascunde acest lucru”

Situaţia în care se află familia lui Florin Salam este din ce în ce mai disperată. Rudele artistului nu primesc, în continuare, nicio veste despre fratele lui Salam, care se află internat în spitalul Matei Balş, bolnav de coronavirus. Cumnata manelistului a făcut, în exclusivitate la România TV, declaraţii şocante de soţul său, Ion Stoian.

RomaniaTV.net
25 aug. 2020, 20:00
Anunţ ŞOC despre starea de sănătate a fratelui lui Florin Salam, bolnav de Covid-19: „Poate este mort şi se ascunde acest lucru”

Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sună un purtător de cuvânt, un domn psiholog, am înţeles, care ne spune acelaşi lucru, că este stabil. Convorbirea durează câteva secunde, un minut maxim. Eu încerc, în fiecare, ore în şir, să sun şi nu mi se răspunde niciodată.

În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact. Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic. Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici.

Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă„, ne-a declarat cumnata lui Florin Salam.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

 Mama lui Florin Salam, în stare de şoc

Femeia a suferit un șoc în momentul când a aflat vestea despre fiul ei cel mare, iar rudele se tem pentru viața ei, deoarece are o vârstă înaintată, dar şi probleme de sănătate.

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă, a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (Emi Pian, n.r.), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu. În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei, potrivit Wowbiz.ro.