Ariel Castro riscă pedeapsa capitală pentru torturarea şi violarea a trei femei timp de 10 ani VIDEO

Bărbatul care a sechestrat trei femei şi le-a ţinut captive zece ani riscă pedeapsa cu moartea. Instanţa în faţa căreia s-a prezentat joi i-a fixat  "monstrului din Cleveland", aşa cum a fost supranumit Ariel Castro, o cauţiune de 8 milioane de dolari.

10 mai 2013, 05:51

El a fost inculpat oficial pentru răpire, sechestrare şi viol. Între timp continuă să iasă la iveală noi detalii ale poveştii de groază prin care au trecut tinerele. 

Ariel Castro, în vârstă de 52 de ani, a fost pus sub acuzare, cauţiunea a fost fixată la 8 milioane de dolari. Una dintre victimele sale, Michelle Knight, acum în vârstă de 32 de ani, şi-a pierdut auzul din cauza bătăilor. A fost lovită atat de rău incat are oasele feţei deformate. Celelalte două tinere salvate s-au întors la casele lor.

Cele trei tinere au stat un deceniu in captivitate. Coşmarul lor s-a incheiat cand una dintre ele a reuşit să fugă şi să sune la poliţie.

Poliţia caută şi a patra victimă. Asta după ce Michelle Knight a declarat că, atunci când a fost adusă în casă de răpitor, acolo mai era o femeie care insă a dispărut brusc. Pe un zid din pivniţă a fost găsită o inscripţie cu numele unei femei şi cuvintele „Odihnească-se în pace”.

Detaliile cazului sunt zguduitoare. Cele trei femei au fost violate de nenumărate ori şi ţinute legate. Când au rămas însărcinate, au fost bătute şi înfometate, până când au pierdut copiii. Cu toate acestea, una dintre ele a născut o fetiţă în captivitate. Micuţa are acum şase ani şi se simte bine.