Asistent medical din Texas, acuzat de crimă. Obişnuia să injecteze pacienţii cu oxigen

Asistent medical din Texas, acuzat de crimă. William Davis este considerat "un criminal în serie", după ce ar fi ucis intenţionat patru persoane, injectându-le aer în fluxul sanguin. Bărbatul ar putea primi pedeapsa maximă, inclusiv condamnarea cu moartea.

21 oct. 2021, 16:59
Asistent medical din Texas, acuzat de crimă. Obişnuia să injecteze pacienţii cu oxigen
Asistent medical din Texas, acuzat de crimă

Asistent medical din Texas, acuzat de crimă. Acesta obişnuia să injecteze pacienţii operaţi pe cord, cu oxigen, ceea ce ducea la formarea unor leziuni ale creierului, pe care doctorii care se ocupau de aceste cayuri nu le mai văzuse până atunci, scrie Daily Star.

Procurorul care se ocupă de caz, Chris Gatewood a declarat instanţei că lui Davis îi făcea plăcere să omoare oamenii fiind un „criminal în serie infiltrat în spital„.

Citeşte şi: Legea care interzice avorturile în Texas, blocată temporar de un judecător. „Femeile au fost ilegal împiedicate să aibă control asupra propriilor vieţi”

Crimele au fost comise în perioada 2017-2018, iar acum judecătorii au pus cap la cap toate detaliile şi l-au pus sub acuzare pe asistent.

John Lafferty, Ronald Clark, Christopher Greenway , și Joseph Kalina sunte cele patru victime ale asistentului acuzat. Mai multe voci susţin că „există un motiv pentru faptele lui Will Davis. Este simplu, îi place să omoare oameni. I-a plăcut să intre în saloanele lor şi să le injecteze aer în vene”.

Pe de altă parte, avocatul bărbatului îi ia apărarea şi spune că nu există niciun motiv care să îl fi împins pe acesta să recurgă la astfel de gesturi.

Soţie, doi copii, care ar fi motivul? Niciunul dintre aceste lucruri nu se adună. Încerca să salveze oameni sau încerca să îi ucidă? Pentru că aici vorbim despre ambele„, spune avocatul, potrivit Observatornews.ro.

În Texas, persoanele găsite vinovate pentru ucidere sunt condamnate pe viaţă la închisoare sau, în cel mai rău caz, li se aplică pedeapsa maximă, fiind ucişi.


loading...