Aticu, finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat în urma unei altercaţii cu cel mai mare duşman al clanului. Motivul pentru care victima nu a făcut plângere împotriva agresorului

Finul lui Nuţu Cămătaru a fost înjunghiat de cel mai aprig duşman al clanului, la sfârşitul lunii ianuarie 2021. Totuşi, bărbatul agresat nu a făcut plângere împotriva agresorului, ba chiar a refuzat să se prezinte la spital pentru îngrijiri medicale.

01 mart. 2021, 14:54
Aticu, finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat în urma unei altercaţii cu cel mai mare duşman al clanului. Motivul pentru care victima nu a făcut plângere împotriva agresorului
Aticu (Alex Stoica), finul lui Nuţu Cămătaru, şi Robert al lui Ioc (Robert Buşă). FOTO: cancan.ro

Finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat. Agresorul bărbatului este Robert Bușă, zis Robert al lui Ioc. Cei doi au avut o strânsă relaţie de prietenie înainte de a deveni duşmani, Buşă aflându-se, cu ani în urmă, chiar în tabăra Cămătarilor. La sfârșitul lunii ianuarie, cei doi au avut un conflict în urma căruia Buşă l-a înjunghiat de mai multe ori pe Alex Stoica, zis Aticu, după ce l-a alergat în jurul unei mașini, scrie cancan.ro

Finul lui Nuţu Cămătaru, înjunghiat de mai multe ori, a refuzat să depună plângere

Deşi grav rănit, Aticu a reușit să se urce la volan și să plece, în timp ce Buşă a luat-o la fugă pe străduţele din Rahova. Finul lui Nuţu Cămătaru nu s-a dus nici la spital, nici la Poliţie pentru a depune plângere pe numele agresorului. Şi asta întrucât nu dorea să intre în colimatorul oamenilor legii, pentru că, la rândul lui, săvârşise o serie de infracţiuni. Mai exact, Aticu conducea maşina fără permis de conducere şi, în plus, se făcea vinovat de zădărnicirea combaterii bolilor întrucât se întorsese recent dintr-o țară aflată pe lista roșie și încălcase carantina de 14 zile.

În pofida faptului că Aticu a încercat să ascundă agresiunea, favorizând în acest fel infractorul, ofițerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au intrat în posesia unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere montată în zonă. După identificarea celor doi bărbați, Aticu a fost căutat pentru a da explicaţii referitoare la agresiunea la care fusese supus, însă acesta s-a ascuns. În cele din urmă, finul lui Nuţu Cămătaru a fost găsit de anchetatori și, cu toate că era victimă a tentativei de omor, a fost reținut după ce s-a stabilit că s-a urcat la volan fără permis de conducere, dar și pentru favorizarea infractorului și zădărnicirea combaterii bolilor, în condițiile în care revenise dintr-o țară aflată pe lista roșie și încălcase carantina de 14 zile.

Aticu a devenit rudă cu Nuțu Cămătaru, după ce liderul interlop din Sectorul 5 i-a botezat fetița. Robert al lui Ioc este căutat, la rândul său, pentru a fi tras la răspundere pentru tentativă de omor.

Citeste si Ministrul Justiţiei ameninţă clanurile interlope: „Le lovim acolo unde le doare mai tare”

Cum s-a stricat relaţia dintre Robert Buşă şi Cămătari

Surse apropiate lumii interlope au dezvăluit, pentru cancan.ro, că el și Aticu se urau de moarte încă din toamna anului 2015, când Sile Cămătaru l-ar fi lovit pe Robert Ioc chiar în incinta clădirii în care funcționează Curtea de Apel București. Dar scandalul dintre clanul Cămătaru şi Robert al lui Ioc este chiar mai vechi, datând din 2013. Atunci, Robert împreună cu alți locotenenţi ai Cămătarilor participaseră la un scandal cu focuri de armă împotriva unor rivali din clanul Sportivilor.

În urma incidentului respectiv, un bărbat a fost împușcat în plămâni și a fost la un pas de moarte. Robert al lui Ioc a ajuns în arest, de unde i-ar fi reproşat lui Nuţu Cămătaru că nu-l ajută cu bani. Nuţu i-a replicat atunci că nu el l-a pus „să tragă ca în Texas”, moment în care Robert Buşă a decis să treacă de partea clanului Sportivilor.