Augustin Zegrean: "Cum să nu-l laşi să intre în farmacie dacă are temperatură mare? Cum îşi ia medicamente?"

Publicat: Sâmbătă, 23 Mai 2020 20:53 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Mai 2020 20:53 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte al CCR susţine că este normală termoscanarea, dar cre reglementări mai stricte, în funcţie de situaţie.

STARE DE ALERTĂ. ”Nu poate nimeni să spună că-i este încălcat un drept dacă este supus procedurii de măsurare a temperaturii la intrare într-un magazin, pentru că suntem într-o pandemie, toată lumea e și-n toată statele am înțeles că se procedează în acest fel. Omul are la dispoziție și alte soluții. Dacă nu-l lasă să intre în magazinul acela, poate merge la alt magazin eventual. Sunt niște lucruri care ar trebui mai clar reglementate. De exemplu, nu e normal să nu-l lase să intre în farmacie pe cel care are temperatură, pentru că se duce acolo să-și cumpere medicamente. 

În legătură cu elevii, e o problemă mai complicată. Ei vor da examen din materia învățată în primul semestru, dacă nu vor lăsați să-și dea examenul anul acesta, la anul nu vor fi lăsați să dea în aceleași condiții, ceea ce e o mare problemă. Ministerul Educației ar trebui să găsească soluții, cum ar fi ca cei care au temperatură să fie duși în alte săli decât cei fără temperatură. În niciun caz, n-ar trebui înlăturați de la examene” a explicat fostul președinte CCR Augustin Zegrean, la Digi24. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Augustin Zegeran CCR Termoscanare
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
31 May
noapte 10 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H