Augustin Zegrean: „Cum să nu-l laşi să intre în farmacie dacă are temperatură mare? Cum îşi ia medicamente?”

Fostul preşedinte al CCR susţine că este normală termoscanarea, dar cre reglementări mai stricte, în funcţie de situaţie.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 17:53
Augustin Zegrean: „Cum să nu-l laşi să intre în farmacie dacă are temperatură mare? Cum îşi ia medicamente?”

STARE DE ALERTĂ. ”Nu poate nimeni să spună că-i este încălcat un drept dacă este supus procedurii de măsurare a temperaturii la intrare într-un magazin, pentru că suntem într-o pandemie, toată lumea e și-n toată statele am înțeles că se procedează în acest fel. Omul are la dispoziție și alte soluții. Dacă nu-l lasă să intre în magazinul acela, poate merge la alt magazin eventual. Sunt niște lucruri care ar trebui mai clar reglementate. De exemplu, nu e normal să nu-l lase să intre în farmacie pe cel care are temperatură, pentru că se duce acolo să-și cumpere medicamente. 

În legătură cu elevii, e o problemă mai complicată. Ei vor da examen din materia învățată în primul semestru, dacă nu vor lăsați să-și dea examenul anul acesta, la anul nu vor fi lăsați să dea în aceleași condiții, ceea ce e o mare problemă. Ministerul Educației ar trebui să găsească soluții, cum ar fi ca cei care au temperatură să fie duși în alte săli decât cei fără temperatură. În niciun caz, n-ar trebui înlăturați de la examene” a explicat fostul președinte CCR Augustin Zegrean, la Digi24. 


loading...
Partenerii noștri