Un politician a MURIT în accidentul din Vrancea. Aurel Proca voia să candideze la alegerile pentru Primărie

E doliu în PMP! Aurel Proca, un consilier local în comuna Vizantea Livezi, a murit  în urma accidentului cumplit care a avut loc marţi dimineaţă în judeţul Vrancea. Bărbatul de 58 de ani se afla la volanul microbuzului care a pătruns pe contrasens. Cea de-a doua victimă avea 70 de ani şi conducea maşina lovită frontal de microbuz.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 07:29
Un politician a MURIT în accidentul din Vrancea. Aurel Proca voia să candideze la alegerile pentru Primărie

Primăria Vizantea Livezi este în doliu, după ce consilierul local Aurel Proca a murit în accidentul care a avut loc marţi dimineaţă pe DN2D. 

Accident grav în Vrancea. Două persoane au MURIT, iar alte 11 sunt rănite. A fost activat planul ROȘU de intervenție VIDEO

Politicianul se afla la volanul unui microbuz care făcea curse regulate între Vizantea Livezi și Focșani. Conform polițiștilor, Aurel Proca a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism, scrie Jurnal de Vrancea.

Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, iar maşina a fost proiectată în afara drumului.

Consilierul local Aurel Proca a murit. Voia să candideze la Primărie

În vârstă de 58 de ani, Aurel Proca a fost ales consilier local în 2016 pe listele UNPR. Ulterior, el s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară. 

Aurel Proca urma să candideze la funcția de primar al comunei Vizantea Livezi, la alegerile locale din acest an

„Nu îmi vine să cred! Era un om bun și respectat de cei din jur. Urma să fie candidatul nostru la Primăria Vizantea-Livezi. Am fost șocat de vestea primită! Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Sorin Hornea, președintele PMP Vrancea, conform sursei citate.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Vrancea, în accidentul produs pe DN2D, la Km 27, a murit şi şoferul de 70 de ani al autoturismului lovit frontal de microbuz. Alte 11 au fost rănite în urma accidentului din Vrancea.

Autorităţile judeţene au activat Planul roşu de intervenţie, iar traficul auto a fost blocat aproximativ două ore pentru a permite salvatorilor să intervină.

VIDEO FOTO Imagini incredibile cu râul Cerna şi Olteţ, blocate de pet-uri, crengi şi gunoaie