Avertismentul unui medic din Suceava, despre coronavirus. "E Satana, e ceva de pe altă lume. E un virus teribil"

Publicat: Marţi, 24 Martie 2020 10:18 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2020 11:02 // Sursa: romaniatv.net

Mesajul unei tinere doctoriţe de la Spitalul Judeţean din Suceava, unde nu mai puţin de 72 de cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, a fost făcut public de sora ei. Tânăra este medic oncolog la Suceava şi, potrivit surorii ei, a rămas alături de un alt medic oncolog şi un medic de la ATI pentru a avea grijă de toată secţia de Boli Infecţioase de la Spitalul Suceava, unde se află numeroşi pacienţi bolnavi de coronavirus.

COVID 19 este descris de tânăra doctoriță ca "Satana, e ceva de pe altă lume".

"Îmi tremură fiecare centimetru de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil", este mesajul surorii tinerei doctorițe de la Spitalul din Suceava.

Mesajul Simonei Semen, sora tinerei doctoriţe din Suceava, a fost distribuit pe Facebook de Vlad Voiculescu, fost minitru al Sănătăţii.

"Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, medic oncolog, singura rămasă alături de un alt medic oncolog și un medic ATI sa aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona, ca 'Satana, e ceva de pe altă lume'.", scrie Simona Semen.

Dosar penal în cazul celor 52 de medici infectaţi cu noul coronavirus în Spitalul Județean din Suceava

Sora medicului oncolog de la Spitalul din Suceava îi îndeamnă pe oameni să rămână în casă pentru că infecţia provocată de noul coronavirus "nu este o glumă".

"Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca sora mea au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu ! Stați acasă! Înțelegeți că nu este o glumă!", este mesajul Simonei Semen, sora doctoriței din Suceava.

Apelul disperat al cadrelor medicale din Arad: Plange toata sectia ATI. In spital este panica

Simona Semen susţine că medicii care tratează bolnavii de coronavirus nu sunt protejaţi.

"Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață. În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț. Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, 'oricum sunt infectată, nu știu ce va fi' ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea dracu acasă! Nu vă bateți joc de cei care nu pot alege!"


Situaţie uluitoare la Suceava! Zeci de cadre medicale stau la coadă ca să se testeze pentru coronavirus

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Covid-19 medic spital Suceava
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H