Bacşişul uriaş primit de o chelneriţa din partea unei cliente: Nu mi-a venit să cred FOTO

O chelneriţa din America a primit un bacşiş uriaş de la o notă de plată infimă, în timp ce îşi lucra tura cu jumătate de normă la un restaurant local.

03 mai 2015, 14:43

Loran Lopez, o tânără din Arkansas, şi-a început tura în cursul zilei de marţi, fără să ştie ce cadou uimitor va primi de la o clientă generoasă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Cum arată un BON FISCAL PENTRU BACŞIŞ FOTO

Astfel, ea i-a oferit femeii o masă, nota de plată ajungând la 280 de dolari. Cu toate acestea, ea a rămas mască când a văzut că a primit un bacşiş de 2.000 de dolari.

Nu am putut să vorbesc timp de două minute. Am stat şi m-am holbat, nu-mi venea să cred. I-am mulţumit de un milion de ori, iar ea a spus: „Ştiu că nu sunt obligată să las bacşiş, dar vrea să fac asta pentru oameni”. A fost şi ea chelneriţa, aşa că îi place doar să dea înapoi„, a povestit tânăra, care apoi s-a întors la masă şi şi-a îmbrăţişat clienta.

Citeşte şi Câţi bani va caştiga statul din impozitarea bacşişului

Clienta, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, este cunoscută pentru bacşişurile sale generoase. Mai mult, pe lângă bacşişul pe care i l-a lăsat tinerei, femeia i-a dat barmanului un bacşiş de 700 de dolari şi câte 100 de dolari fiecărui bucătar.