Bărbat arestat după ce a violat o tânără, ameninţând-o cu un cuţit

Un bărbat de 23 de ani din Harghita a fost arestat preventiv, luni, pentru viol, perversiuni sexuale şi tâlhărie, după ce ar fi forţat o tânără de 22 de ani din Cristuru Secuiesc să întreţină raporturi sexuale cu el, ameninţând-o cu un cuţit şi furându-i apoi telefonul mobil.

26 aug. 2013, 17:18
Bărbat arestat după ce a violat o tânără, ameninţând-o cu un cuţit

O tânără de 22 de ani din Cristuru Secuiesc a depus, duminică, o plângere la Poliţie, reclamând că a fost violată şi supusă la perversiuni sexuale. 

Ea le-a povestit anchetatorilor că, în timp ce se întorcea pe jos de la o petrecere organizată de Ziua satului Beteşti, la ieşirea din localitate a fost acostată de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit, a târât-o în tufişurile din apropiere şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. Apoi, acesta i-a luat telefonul mobil, pentru a nu putea suna după ajutor.

Poliţiştii l-au prins pe suspect după câteva ore, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, fără antecedente penale, din comuna Avrămeşti. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni a fost prezentat Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, magistraţii emiţând pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru viol, perversiuni sexuale şi tâlhărie.