Bărbat „călcat” de tren în Botoşani, găsit la cârciuma din sat

Incident bizar, produs în comuna Leorda din judeţul Botoşani. Mecanicul unui tren personal a sunat speriat la 112, după ce i s-a părut că ar fi călcat un bărbat.

07 ian. 2021, 16:33
Bărbat „călcat” de tren în Botoşani, găsit la cârciuma din sat

Deznodământ neaşteptat în cazul unui bărbat „călcat” de tren în Botoşani. Mecanicul unui tren a sunat la 112, spunând că ar fi călcat un bărbat pe calea ferată, în apropierea comunei Leorda.

Speriaţi, mai mulţi călători au mărturisit, la rândul lor, că ar fi văzut acelaşi lucru.

„Am văzut silueta unui bărbat apropiindu-se în fugă de tren şi a sărit în faţa locomotivei. S-a auzit un zgomot ciudat, de parcă l-a lovit, după care mecanicul a oprit. Am coborât mai mulţi îngroziţi din tren”, a povestit unul din pasageri, citat de Monitorul de Botoşani.

Citeşte şi: Traian Băsescu critică restricţiile aplicate teraselor: „Mi se pare fără sens. Beţivii se îmbată până la ora 23”

Cazul unui bărbat „călcat” de tren în Botoşani a pus autorităţile pe jar

Atât mecanicul, cât şi mai mulţi pasageri au început să caute victima. Între timp, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de salvare şi de Poliţie.

Citeşte şi: Pericol pentru românii care vor să se vaccineze antiCOVID. E interzis la alcool. Sistemul imunitar poate fi afectat

Spre surprinderea tuturor, nu a fost găsit nicio victimă pe lângă calea ferată sau sub tren.

La scurt timp, gestionara unui bar din apropiere a sunat la 112, spunând că un tânăr de 18 ani făcea scandal în local.

Citeşte şi: Vaccinul Sputnik V vine cu o mare restricţie. Ruşii injectaţi împotriva coronavirusului n-au voie să bea alcool 56 de zile

În momentul în care a fost luat la întrebări, el le-a spus poliţiştilor că a trecut prin faţa trenului personal pentru că se grăbea spre bar ca să bea.

Citeşte şi: Ţara care închide saloanele de masaj şi interzice vânzarea de alcool din cauza COVID-19. „Nu vrem să utilizăm măsuri extreme”

Pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, tânărul a fost dus de poliţişti la Psihiatrie.

Citeşte şi: Cum a schimbat pandemia viaţa românilor în 2020. 70% au cântat singuri, nu au băut alcool şi au fost la mai puţine nunţi