Bărbatul din Cluj, acuzat că şi-a ucis copilul de 8 ani, a fost ARESTAT. Motivul pentru care nu a fost adus la Tribunal

Takacs Gyorgy, bărbatul din Cluj acuzat că şi-ar fi omorât copilul de doar opt ani şi l-ar fi lăsat mai multe zile pe bancheta din spate a maşinii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Clujeanul nu a fost prezent în instanţă deoarece se află în continuare la Terapie Intensivă, pentru că ar fi încercat să se sinucidă după comiterea crimei.

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 06:41

Bărbatul este internat la secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Judeţean Cluj, după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor marţi, în momentul în care a fost prins de poliţişti.

foto: Ziarul Clujean

Detalii şocante în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Bărbatul şi-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă

Tribunalul Cluj a dispus joi arestarea lui Takacs Gyorgy, după ce judecătorul a admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Motivarea Tribunalului Cluj în cazul bărbatului care şi-a înjunghiat mortal copilul de opt ani

„Soluția instanței, pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului T. G.,

În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Onorariul avocatului care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. P. D. din cadrul Baroului Cluj, în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj şi va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 iulie 2020, ora 16:45, în lipsa inculpatului şi în prezenţa procurorului”, este motivarea instanţei, citată de actualdecluj.ro.

O taximetristă a văzut maşina bărbatului din Cluj care şi-a ucis copilul. Motivul şocant pentru care nu a sunat la 112

Reamintim că un copil de opt ani, ce fusese dat dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit mort pe bancheta din spate a unei mașini, marţi dimineaţa, în zona localităţii Filea de Jos, judeţul Cluj.

În urma autopsiei s-a stabilit faptul că băiatul era mort de mai bine de 48 de ore. Micuțul a fost ucis sâmbătă, iar trupul trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui.

Primele declaraţii ale mamei copilului înjunghiat în inimă: „De ce nu m-a omorât pe mine? De ce a trebuit să moară un îngeraş” VIDEO