O taximetristă a văzut maşina bărbatului din Cluj care şi-a ucis copilul. Motivul şocant pentru care nu a sunat la 112

O taximetristă din Cluj susţine că a văzut maşina în care un bărbat şi-ar fi ucis copilul de 8 ani, cu aproape 20 de ore înainte de comiterea crimei. Femeia a mărturisit că a preferat să scrie despre acest lucru pe Facebook pe motiv că nu a avut încredere să sune la 112. "Eu am mai sunat la 112 și cei de la Poliție mi-au închis telefonul în nas", a spus clujeanca. 

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 08:01
O taximetristă a văzut maşina bărbatului din Cluj care şi-a ucis copilul. Motivul şocant pentru care nu a sunat la 112

Evz.ro scrie că Maria Stan a scris pe Facebook un mesaj din care rezultă că: „azi la ora 19.00 am văzut mașina cu nr. CJ 20 FUY între loc. Filea de Jos – Lita, județul Cluj”.

Clujeanca a povestit că a văzut maşina în timpi ce se afla în trafic.

„Noi suntem taximetriști și mi-a atras imediat atenția numărul de înmatriculare și tipul mașinii, și emblema de taxi a mașinii. Am ținut minte că am citit ceva legat de acest număr de înmatriculare. Mașina rula între Filea de Jos și Lita. La un moment dat am depășit-o. Eu eram cu soțul meu, care conducea mașina noastră. Am început să caut pe Facebook și am văzut că e aceeași mașină. Am căutat pe site-ul Poliției Române la rubrica persoane dispărute dar am înțeles că nu se actualizează. Ne-am întors dar mașina a luat-o pe ceva drumuri din zona respectivă”, a precizat femeia.

Maria Stan susţine că a preferat să posteze un mesaj pe Facebook pe motoiv că nu a mai avut încredere să sune la 112.

„Eu am mai sunat la 112 și cei de la Poliție mi-au închis telefonul în nas. Am găsit la mine pe Facebook un mesaj postat de cineva cu dispariția copilului și am postat acolo acel anunț” a menţionat clujeanca, pentru sursa citată.

Primele declaraţii ale mamei copilului înjunghiat în inimă: „De ce nu m-a omorât pe mine? De ce a trebuit să moară un îngeraş” VIDEO

După ce a publicat anunţul, Maria Stan a spus că a fost căutată de poliţişti.

„După nici o oră după ce am postat mesajul de pe Facebook, prima dată am vorbit la telefon cu cei de la Poliție. Apoi seara au venit și mi-au luat o declarație. Le-am spus locul exact unde am văzut mașina. Dar nu pot să știu de ce nu au mers să caute mașina. Ei mi-au spus că au căutat mașina între Filea și Petrești”, mai povestește clujeanca.

Poliţiştii au descoperit maşina în care se afla cadavrul copilului de opt ani şi apoi au apelat la ajutorul taximetristei.

„Au venit să mă duc cu ei să le arăt exact locul unde am văzut mașina. Era la nici 700 de metri de locul unde a fost găsită. Mă gândesc că dacă ar fi pornit atunci cu mai multe mașini de poliție pe drumurile din zona respectivă l-ar fi găsit pe șofer fără prea mari greutăți”, a povestit femeia.

Un copil de opt ani, dat dispărut în urmă cu câteva zile, a fost găsit mort în maşina tatălui său

În urma autopsiei s-a stabilit faptul că băiatul era mort de mai bine de 48 de ore. Micuțul a fost ucis sâmbătă, iar trupul trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui, unde a fost găsit marţi dimineață.

Detalii şocante în cazul copilului înjunghiat de propriul tată. Bărbatul şi-a plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă