Bătaie cu săbii şi cuţite într-un parc din Londra. Un tânăr de 17 ani a fost rănit VIDEO

Un tânăr de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma acestei altercaţii produsă în cunoscutul parc londonez Hyde Park.

03 iun. 2021, 11:42
Bătaie cu săbii şi cuţite într-un parc din Londra. Un tânăr de 17 ani a fost rănit VIDEO

Potrivit imaginilor surprinse la faţa locului chiar de către oamenii aflaţi în parc în acel moment, tânărul a fost fugărit de câțiva bărbaţi înarmați cu săbii şi cuţite iar apoi a fost bătut cu sălbăticie. A ajuns la spital cu răni grave după ce martorii îngroziţi care au asistat la bătaie au chemat ambulanţa. Politia din Londra a deschis o ancheta in acest caz pentru a-i identifica pe agresori, care au fugit imediat după incident.

În scurt timp, la fața locului a venit o salvare și un echipaj de poliție. Tânărul a fost identificat şi transportat de urgenţă la spital. „La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă. A fost găsit un bărbat, despre care se crede că are vârsta de 17 ani, cu mai multe plăgi înjunghiate. A fost dus la spital pentru tratament; medicii spun că rănile nu îi pun în pericol viaţa. Până în acest moment nu a fost făcută nicio arestare, ancheta continuă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Londra, citat de Mirror.

Citeşte şi Bătaie generală între interlopii români, lângă Londra. Imaginile au scandalizat Marea Britanie, trei bărbaţi au fost arestaţi VIDEO

Hyde Park, aflat în centrul Londrei, era destul de aglomerat la momentul respectiv, localnicii bucurându-se de o seară de vară caldă, după o perioadă cu temperaturi scăzute.

În acest caz, ancheta este în desfăşurare. Oamenii legii i-au rugat pe cei care au fost martori la bătaie să contacteze Poliţia din Londra și să ofere informații.

Citeşte şi 12 persoane puse sub acuzare după bătaia de pe Aeroportul Luton în care au fost implicaţi mai mulţi români