Bătaie între două femei pentru un loc de parcare. Un copil asistă la scandal VIDEO

Bătaie între două femei pe un loc de parcare, în Florești, județul Cluj. Scenele violente s-au petrecut chiar sub ochii unui copil de câțiva ani.

RomaniaTV.net
06 sept. 2020, 06:09
Bătaie între două femei pentru un loc de parcare. Un copil asistă la scandal VIDEO

O femeie susţine că a fost bătută de proprietara unui salon de înfrumusețare din Florești, pentru că a reclamat faptul că i-a fost ocupat abuziv locul de parcare. Agresoarea nu a ținut cont că este însoțită de fiica ei și s-a năpustit cu pumnii și picioarele asupra victimei, chiar în stradă.

„Pe 3 septembrie, în jurul orei 13:45, am venit acasă pentru puțini timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o mașină de Sălaj. Am pus poza cu mașina pe grupul blocului în ideea că poate se sesizează cineva și o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat cu nimic. Ulterior am intrat în salon și am întrebat politicos dacă știu ceva despre mașina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea”, a spus victima, conform Monitorul de Cluj.

 

 

Femeia s-a ales cu un ochi vânăt, o buză spartă și mai multe zgârieturi la nivelul feței, motiv pentru care a decis să prezinte la un medic pentru îngrijiri. Ea și-a scos certificat medico-legal și va depune o plângere penală.