Bebe Carabină rămâne în arest

Grigore Alexandru, zis Bebe Carabină, va fi cercetat în arest preventiv pentru ultraj, după ce a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile, împuşcând un poliţist în cap, în timp ce era urmărit pentru nişte fapte mai vechi.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 13:14
Bebe Carabină rămâne în arest

Bebe Carabină a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile, pentru ultraj, în urma unei decizii din 15 martie a Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti, informează Mediafax. Sentinţa a fost contestată de Bebe Carabină la Tribunalul Capitalei, care vineri i-a respins recursul, astfel că acesta rămâne în arest.

Bebe Carabină este acuzat că a tras mai multe focuri cu un pistol cu bile şi a rănit un poliţist în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie care încerca să îl prindă întrucât era căutat pentru viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis. Agresorul a fost prins de colegii poliţistului rănit, fiind dus pentru investigaţii la Secţia 11 de Poliţie. Poliţistul rănit s-a ales cu o rană superficială la scalp.