Benone Sinulescu a fost externat. Prof Anton Hadăr: „Fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină internat”

Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean Arad, după două săptămâni petrecute pe patul de spital. Acesta a ajuns la unitatea medicală într-o stare destul de gravă, după ce a fost găsit căzut în casă în stare de inconștiență.

22 iul. 2021, 15:51
Benone Sinulescu a fost externat. Prof Anton Hadăr: „Fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină internat”

Benone Sinulescu a fost externat. Pe tot parcursul  internării îndrăgitului solist, a fost conștient și cooperant. Artistul a fost supravegheat  de un colectiv de medici, cu diverse specializări, care s-au consultat constant pe tema stării de sănătate.

Artistul a fost internat din 10 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad și a fost supus mai multor seturi de analize medicale, în toată această perioadă.

Citeste si Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul artist?

Iniţial, familia l-a internat într-un centru de îngrijiri paleative, ulterior fiind transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului care a făcut unele declarații imediat după ce acesta ar fi ajuns la spital, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă, din cauza pandemiei, nu a mai avut acces la medicul specialist, iar situaţia lui s-a agravat.

Benone Sinulescu a fost externat. Artistul are grave probleme cu inima

Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima.

Profesorul Anton Hadăr, bun prieten al lui benone Sinulescu, a declarat, la România TV, că soţia lui ar fi dorit să-l mai ţină internat.

Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici daca s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului„, a declarat Anton Hadăr.

Citeste si Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul. Cine va moşteni averea cântăreţului

Cu câteva zile în urmă, profesorul Hadăr spunea că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu cunoalte o evoluţie pozitivă.

Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi, două. Am vorbit cu soţia sa”, a transmis apropiatul lui Benone Sinulescu.