Betty Salam și soțul ei se pregătesc de nuntă. Unde și când va avea loc marele eveniment: „Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale”

Betty Salam a vorbit despre planurile de nuntă pe care le are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului, dar au făcut cununuia civilă.

30 aug. 2023, 08:37
Betty Salam și soțul ei se pregătesc de nuntă. Unde și când va avea loc marele eveniment: „Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale”
Betty Salam, despre planurile de nuntă cu Cătălin Vișănescu

Betty Salam și partenerul ei, Cătălin Vișănescu, sunt căsătoriți civil, dar nu și religios. Fiica „Regelui Manelelor” își dorește să îmbrace acum rochia de mireasă și a dezvăluit cum vrea să arate marele eveniment pe care îl anticipează peste doi ani.

Citește și: Cât a costat ţinuta lui Betty Salam, la cununia fratelui său. Cum a atras fata lui Florin Salam toate privirile

Spune despre ea că nu este o persoană extrem de feminină, dar cu toate astea își dorește să apară în rochie de mireasă, dar fără prea multe accesorii. Fiind o fire romantică, își dorește ca nunta să aibă loc pe plajă.

„Am inelul pe mână, dar nu am făcut nuntă în biserică, am făcut cununia civilă. Eu ca femeie sunt puțin mai diferită. Nu mă consider 100% feminină. Asta nu înseamnă că nu voi face nuntă. M-am gândit împreună cu soțul meu că vom face nuntă peste doi ani, pentru că vrem să meargă totul strună.

Nu vreau să ne grăbim. Nu vreau să fiu stresată. Vreau să am o nuntă frumoasă, liniștită. Nu mă văd prințesă. Mi-aș dori o rochie simplă, fără multe accesorii. Foarte puțin machiată, părul foarte simplu. Eu m-aș vedea pe o plajă, în picioarele goale”, a declarat Betty Salam la Antena Stars.

Citește și: Betty Salam dă tot din casă. Ce spune fiica „regelui manelelor” despre relația cu soțul ei: „Nu există iubire, dragoste, relație, fără puțină ciondăneală”

Au apărut și zvonuri că relația cu soțul său nu mai funcționează, după ce vedeta s-a oprit din a mai posta fotografii cu acesta pe rețelele sociale, dar a dezmințit rapid bârfele.

„Nu înțeleg de ce s-a speculat asta pentru că eu nu am declarat absolut nimic, având în vedere că nu ne înțelegem sau habar nu am. Eu nici nu știu ce articol a apărut. Cum să spun? În ultima perioadă am decis să nu îmi mai afișez relația ca în ultima vreme.

Pe Instagram, eu întotdeauna îmi afișam copilul, relația și am spus că este mult mai bine, pentru că o relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă, din punctul meu de vedere”, spunea Betty Salam, în urmă cu puțin timp.