Beyonce de România şi Nicolae Guţă s-au împăcat?! Aici se află dovada FOTO şi primele declaraţii ale artistei

Când nimeni nu spera că între cei doi va mai fi ceva, Nicolae Guţă şi Beyonce de România au surprins din nou, anunţând că s-au împăcat.

RomaniaTV.net
11 mart. 2015, 09:59

Invitaţi în platoul WoWBiz, Nicolae Guţă şi Beyonce de România au încercat să ajungă la o concluzie favorabilă viitorului lor. Dacă în platoul emisiunii cei doi păreau că se vor mai gândi la o viitoare împăcare cu diferite clauze, pe holurile televiziunii Kanal D, Beyonce de România şi tatăl fetiţei sale, Nicolae Guţă s-au lăsat purtaţi de fiorii iubirii şi s-au sărutat.

Mai exact, Nicolae Guţă a dorit să vorbească în privat cu Mădălina Dumitru, iar atunci când au rămas singuri manelistul nu a mai putut rezista şi a făcut tot posibilul să stea foarte aproape de fosta sa iubită, ba chiar să o şi sărute, lucru care i-a şi reuşit.

Nicolae Guţă, schimbare RADICALĂ de COMPORTAMENT

În timpul conversaţiei celor doi, Nicolae Guţă i-a spus Mădălinei Dumitru că: „Orice bărbat de pe pământul ăsta, trebuie să te înţeleagă. Tu eşti fată bună. Trebuie să te înţeleagă. Trebuie să te… Eu când îşi spun ceva, ascultă-mă. Că ştii că ce spun eu, eu nu te învârt”.

Cum cele întâmplate i-au cam stricat actualele planuri, Beyonce de România a dorit să caute scuze pentru a scăpa de orice vină. Mai exact, acesta a spus că a fost forţată de către Nicolae Guţă, pentru a se săruta, deoarece manelistul era beat.

„M-a prins la înghesuială şi m-a pupat. Eram obosită şi stăteam pe scaun. Avem un copil împreună, ce puteam să îi fac? Ce mi-a facut… Făcea pe medicul cu silicoanele mele, mă pipăia ca să vadă el… Nu mă mai împac cu omul ăsta niciodată, am vorbit despre copilul nostru atât.

Era în stare de ebrietate, mi-era teamă de el. L-a deranjat că am făcut eu comparaţia cu el o are mai mare, mai mică… Nu m-a răscolit sărutarea lui, n-am simţit nimic, am rămas rece, nici nu mă aşteptam, ăsta a fost cel mai bun test pentru mine” a declarat Beyonce de România.

Citeşte şi  Beyonce de România este în STARE de ŞOC! PRIETENA sa cea mai BUNĂ a „VÂNDUT-O” pentru AMORUL cu un DUŞMAN